Нові тумблера ISEO / SPV Company Ltd
News
News
Home > Infocenter > News > Нові тумблера ISEO

  • 25.01.2023

    Нові тумблера ISEO

    Нові тумблера ISEO

    Нещодавно ми писали про новий циліндр ABLOY CY324 Ключ-Тумбер, у якому використовується довгий універсальний тумблерний шток. (ось посилання на ту новину: https://bit.ly/3WwI1Br )
    А сьогодні ми раді повідомити, що на склад в Україну надійшли тумблера для цього циліндра від італійської компанії ISEO. Тут слід уточнити що шток у циліндрі ABLOY CY324 має діаметр 8 мм відповідно отвір у тумблері під шток має бути таким самим.

     


     

    У продаж надійшли тумблера двох модифікацій. ISEO 30 з зовнішнім діаметром крутилки 30 мм та ISEO 40 з зовнішнім діаметром крутилки 40 мм. Також тумблера відрізняються дизайном і можуть бути в різних кольорах і обробках. Але обидва мають внутрішній диаметр під шток 8 мм.
    Посилання на тумблера ISEO: https://bit.ly/3JaUxnl


    Третім елементом для даного циліндра є внутрішній декоративний щиток з маленьким круглим отвором 9мм, завдяки чому корпус циліндра повністю закритий і назовні нічого не виступає. Ми рекомендуємо щитки від італійського виробника DISEC. Вони повністю сумісні з цим типом циліндрів і тумблерів і мають широку гаму кольорів, що дозволяє реалізувати будь-які дизайнерські задуми при проектуванні інтер'єру приміщення.
    Посилання на Щитки DISEC: https://bit.ly/3H6Tsub

     

    lock.uaДетально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7 - lock.ua!

     

See also
More info
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Articles
Back to Top