Інтерв'ю

СИДОРОВ АНДРІЙ - МОБІЛЬНИЙ ЛОКСМАЙСТЕР

 
 

Андрій Сидоров – Мобільний Локсмайстер, для якого в першу чергу важливий власний авторитет і власна відповідальність за виконану роботу. Він працює виключно самостійно, тож ми вирішили дізнатися, як йому вдається справлятися із замовленнями і що він може запропонувати потенційним клієнтам:

  1. Як починали свою діяльність і коли саме почали працювати з SPV Company Ltd.?
  2. Андрій Сидоров: Почав я працювати ще 1995 року. Тоді я працював у типовій на той час майстерні з виготовлення ключів до вхідних дверей і до автомобілів. Співпрацю з SPV Company Ltd. Я розпочав дещо пізніше - 1998 року. Спершу контакти були не надто продуктивні, оскільки я був невеликим представником приватного бізнесу, тож мене тоді перенаправили на посередника – Інтерлок. Зараз уже працюю безпосередньо із самим імпортером.

  3. За рахунок чого Ви виграєте у конкурентів?
  4. А. С.: Це в першу чергу чудовий сервіс, який я можу надати. Дуже допомагає онлайн-вітрина, на яку я можу зайти і одразу побачити, що можу запропонувати клієнту, а що поки що ні. Плюс маю кілька рекламних майданчиків. Взагалі в сегменті High Security я співпрацюю лише з СПВ.

  5. Який асортимент продукції має Ваш магазин?
  6. А. С.: Реалізую ROSTEX, MUL-T-LOCK, DISEC, ABLOY… Загалом, це найпопулярніші бренди серед споживачів. Решта стріляє дуже рідко. До речі, наразі проводжу перемовини стосовно установки системи Entr. Якщо говорити про циліндрові платформи, то з-поміж MUL-T-LOCK найпопулярнішим буде MT5+, а серед ABLOY – Protec2 поза конкуренцією.

  7. Чи реагуєте Ви на індивідуальні замовлення, коли серед запропонованого товару немає потрібної моделі?
  8. А. С.: Безумовно, я беруся за будь-яку роботу!

  9. Який захист і моделі (залежно від асортименту) Ви би особисто порадили покупцям?
  10. А. С.: Гарне питання. Виділити щось конкретне не можу. Є системи безпеки, думка про які є дуже суб’єктивною. Скажімо, мені якась система може подобатися, а іншому хорошому спеціалісту ця система не буде являти якогось інтересу. У більшості моїх клієнтів усе впирається в бюджет, на який вони розраховують.

  11. Розкажіть про найцікавішого клієнта/продаж/замовлення за всю практику?
  12. А. С.: Найцікавіші історії розповідаються за круглим столом і не виносяться з кімнати. Але з нейтральних історій хотів би пригадати одну, коли дитина в замку Mottura влаштувала собі копилку і засовувала туди монети, поки вони вже не перестали влазити (сміється). Тобто монетки засовувалися доти, доки не заклинили засув замка.

  13. Як плануєте надалі розвивати Ваш магазин і співпрацю з СПВ?
  14. А. С.: Поки що я лише мобільний локсмайстер. Я в першу чергу повинен відповідати за свої вчинки. Раніше я мав додаткових майстрів, взагалі раніше працював у майстерні по виготовленню ключів. Але поступово відійшов і від першого, і від другого.

    Люблю повторювати в часи, коли стає тяжко – «Якщо вам не везе – везіть себе самі»