Інтерв'ю
«Комплексне рішення на Позняках»

Локсмайстер-центр «Комплексне рішення на Позняках»
Сергій Гаврищук, менеджер магазину

- Розкажіть, будь ласка, про створення та діяльність магазину.

- Магазин «Комплексне рішення на Позняках» відкрився в 2003 році. Спочатку ми займалися продажем металопластикових вікон, дверей та фурнітури для металопластикових виробів. Пізніше вирішили, варто розширити напрями нашої діяльності, а відповідно й асортимент магазину. Ми почали займатися продажем замкової продукції для вхідних дверей та міжкімнатних дверей, фурнітурою для міжкімнатних дверей, додатковими замками для дверей, меблів та обладнання, дверними дотягувачами.

- У чому конкурентні переваги Вашого магазину?

- Головна перевага в наявності послуг з монтажу. Таким чином, клієнт має можливість отримати в одному магазині весь комплекс послуг: починаючи від допомоги та консультації у виборі якісної замкової продукції та закінчуючи професійним монтажем і сервісним супроводом замків, циліндрів замкових тощо. Так само, у нас можна виготовити дублікати патентованих ключів Mul-t-lock® і Abloy®, пред'явивши картку користувача.

...клієнт має можливість отримати в одному магазині весь комплекс послуг: починаючи від допомоги та консультації у виборі якісної замкової продукції та закінчуючи професійним монтажем і сервісним супроводом замків, циліндрів замкових тощо.

- Коли почалася Ваша співпраця з СПВ Компані Лтд.?

- Наше співробітництво почалося в 2009 році та продовжується у даний час.

- Як Ви вважаєте, у чому основна перевага замкової продукції Mul-t-lock® і Abloy®?

- Основна перевага продукції брендів Mul-t-lock® і Abloy® полягає в хорошій сервісній підтримці на території України. У авторизованих центрах можна виготовити додаткові ключі, перекодувати циліндр у випадки втрати ключів, а також зібрати майстер-системи на основі патентованих профілів Mul-t-lock® і Abloy® - Один ключ або Майстер-ключ, які допоможуть правильно розмежувати доступ на об'єкті. Серед інших переваг - наявність продукції та комплектів сервісних частин на складі імпортера, а також грамотна цінова політика.

Основна перевага продукції брендів Mul-t-lock® і Abloy® полягає в хорошій сервісній підтримці на території України.

- Який захист Ви порадили би встановлювати на вхідні двері, як покупцю обрати якісні двері?

- Головна порада покупцеві вхідних дверей - не вірити в красиву обгортку. Як правило, гарний зовнішній вигляд - це не завжди запорука безпеки та функціональності вхідних дверей. Наприклад, вхідні двері можуть бути прикрашені дорогою дизайнерської накладкою з натуральної деревини дуба 20 мм завтовшки, але усередині дверей може не виявитися металу взагалі. Якщо подібні вхідні двері встановлювати в приватному будинку або котеджі, які добре охороняються, то для достатнього рівня безпеки можна зупинитися на монтажі якісних замків на основі високосекретних замкових циліндрів. Зовсім інша ситуація, якщо це рішення передбачається для квартири у багатоквартирному будинку. У такому випадку, клієнту краще звернути увагу на наявність металу у вхідних дверях, товщину металу, чи розташований метал з одного боку або з двох сторін дверного полотна, якість замків і циліндрів, наявність захисної фурнітури з бронекладкой.

Економним покупцям потрібно пам'ятати, що безпека майна зовсім не те питання, де варто економити. На даний момент якісні вхідні двері не можуть коштувати дешевше 500 доларів.

До слова, для бажаючих придбати вхідні двері, які б поєднували одночасно безпеку та красу, ми рекомендуємо двері Mul-t-lock®. Вхідні двері Mul-t-lock® нарівні з якісною замкової начинкою: високосекретними циліндрами, замками і надійною захисною фурнітурою, можуть бути оснащені декоративними накладками, виконаними на МДФ-фасаді з застосуванням ізраїльської ПВХ-плівки Vinorit®. Тут все залежить від уяви та бажань клієнта.

Головна порада покупцеві вхідних дверей - не вірити в красиву обгортку. Як правило, гарний зовнішній вигляд - це не завжди запорука безпеки та функціональності вхідних дверей.

- Яка установка або продаж найбільше запам'яталася? Чому?

- З недавніх запам'яталося одне дуже цікаве нестандартне рішення для приватного сектора. Установка накладних замків MUL-T-LOCK® Esety ЕМА. Дані замки встановлювалися на металеві віконниці-гармошку завтовшки 10 мм для величезних оглядових вікон у приватному котеджі в Полтаві. Висота вікон близько 2,2 м. Накладні замки оснащувалися циліндрами в профілі MUL-T-LOCK® 7х7, які для зручності користування, збиралися під майстер-систему Один ключ. Дана майстер-система дозволяє назавжди розпрощатися з важкою зв'язкою ключів і відкривати всі замки на віконницях одним ключем. Для комфорту експлуатації замків - зсередини циліндри MUL-T-LOCK® 7х7 відкриваються за допомогою тумблера, а зовні встановлені протектори MUL-T-LOCK® WA503 для антивандального захисту. Протектори перешкоджають силовому злому замків і злому за допомогою відмичок та свердління.

- Поділіться якимось цікавим випадком з професійного життя локсмайстра.

- Постійно відбуваються всілякі цікаві ситуації. Наприклад, не так давно до нас звернувся клієнт, який вирішив встановити на вхідні двері особливий захист, який би базувалася на двох механічних замках й одному електромеханічному. Таким чином, наші майстри провели монтаж двох замків Abloy®: нижній замок Abloy® 4272 і верхній - Abloy® 4232, обидва в профілі Protec2 з побудовою майстер-системи під Один ключ. Високосекретні циліндри Abloy® Protec2 було вирішено захищати за допомогою захисного дверної фурнітури Rostex®. Окрім того, був встановлений додатковий електромеханічний замок Yli YB-500A разом з джерелом безперебійного живлення та радіоконтроллером з можливістю розблокування дверей дистанційно брелоком. Подібним безпрецедентним рішенням з безпеки майна клієнт зміг досягнути ефекту несподіванки. Навіть якщо якимось чином вдасться зламати обидва замки (що саме по собі неймовірно!), зловмисників буде чекати неприємний сюрприз - електронний захист, який має прихований монтаж і місце розташування захисту неозброєним оком визначити неможливо, а відповідно й знешкодити.