МАГАЗИН "ЗОЛОТИЙ КЛЮЧИК" / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Локсмайстер-центри


  • МАГАЗИН "ЗОЛОТИЙ КЛЮЧИК"

    МАГАЗИН
    вул.Торговиця, 5г
    моб.:(066) 640 09 12
    моб.:(097) 379 55 40
    Продукція

    Циліндри, замки, фурнітура, контроль доступу
    Сервіс

    MUL-T-LOCK: MT5+, Interactive+, Interactive, Classic
    ABLOY: Protec2, Protec
    МАГАЗИН "ЗОЛОТИЙ КЛЮЧИК"

    МАГАЗИН Золотий ключик

    Магазин «Золотий ключик» у м. Стрий – це професійний центр, де висококваліфіковані локсмайстри допоможуть обрати надійний захист для вашої квартири, заміського будинку, офісу, тощо. В магазині налічується широкий асортимент продукції безпечного замикання: циліндри, замки, захисна дверна фурнітура, декоративна інтер'єрна фурнітура, а також виготовлення усього спектру ключів: Mul-t-lock (Мультілок), Abloy (Аблой), Kaba (Каба), Gee (Геге), Cisa (Чіза), Mottura (Мотура).

    ФОТОГАЛЕРЕЯ
     

     

    Інтерв'ю
    Золотий ключик интервью

     

     

    Локсмайстер-центр «Золотий ключик»
    Ігор Чорновус, локсмайстер

    Ігор Чорновус
    Ігор Чорновус 30 березня 2016, 12:37
     - Розкажіть про створення Вашого магазину. Які послуги надаєте? 

    В 1987 році, повернувшись у місто Стрий з Красноярського краю після всесоюзного розподілу, шукав роботу по спеціальності майстер з ремонту касових апаратів. Під час чергової співбесіди мені запропонували відкрити майстерню по ремонту побутових виробів і виготовленню ключів, на той час такої майстерні в місті не було. Я погодився. Трохи згодом почав продавати замкову продукцію, виготовляти ключі, з’явилися такі послуги, як ремонт замків і аварійне відкриття замків.

    Основні наші послуги – це продаж, встановлення, а також гарантійне та після гарантійне обслуговування систем змикання та систем контролю й управління доступом. Ми пропонуємо виготовлення усього спектру ключів: Mul-t-lock (Мультилок), Abloy (Аблой), Kaba (Каба), Gege (Геге), Cisa (Чіза), Mottura (Мотура). Також послугою, якою ми пишаємось, є аварійне відкриття будь яких замків, ми єдині хто її надає не лише в нашому місті, але й в окрузі.

    Ми маємо більш професійний досвід, індивідуальний підхід до кожного покупця. Можемо замовити будь-яку продукцію, яку хоче клієнт. Даємо професійну консультацію щодо вибору товару, пропонуємо технічне обслуговування й ремонт. 

    - У чому конкурентні переваги Вашого магазину?

    Це ніби порівняти поїзд з легковим автомобілем. Поїзд має великі можливості, обслуговує багато людей, але рухається по певному напрямку. У легкового автомобіля є своє принади: можна проїхати в більш жадані привабливі місця і вділити більшу увагу даному пасажиру. Аналогічно в нашому магазині. Ми не можемо конкурувати з великими супермаркетами. Зате маємо більш професійний досвід, індивідуальний підхід до кожного покупця. Можемо замовити будь-яку продукцію, яку хоче клієнт. Даємо професійну консультацію щодо вибору товару, пропонуємо технічне обслуговування й ремонт. 

    Коли я дізнався та переконався у стовідсотковій надійності продукції, що постачає СПВ «Компанія ЛТД» сумнів, щодо співпраці не виникло. 

    - Коли почалася Ваша співпраця з «СПВ Компані Лтд.»?

    Наша співпраця з «СПВ Компані Лтд.» почалася близько 10 років тому. Коли у далекому 1987 році я почав працювати у цій сфері, спостерігався катастрофічний брак дійсно якісних замкових систем. Переважно усі замки на ринку постачалася з Китаю і викликали багато запитань. Тож коли я дізнався та переконався у стовідсотковій надійності продукції, що постачає «СПВ Компані Лтд.» сумнів, щодо співпраці не виникло. На сьогодні – це вибух якісної замкової продукції. 

    - У чому основна перевага замкової продукції MUL-T-LOCK і ABLOY над звичайними замками?

    Думаю, що продукція MUL-T-LOCK і ABLOY має велику популярність в Україні і в світі, що навіть не потребує додаткових пояснень.

    Це може виглядати смішно, враховуючи мою професію, втім я мріяв би жити без жодних замків, аби всі люди могли почуватися безпечно і щасливо. В даний час можемо про це тільки мріяти,тому обираємо якісну продукцію: MUL-T-LOCK, ABLOY, ABUS, MOTTURA, MAUER, GERDA TYTAN, ROSTEX

    - Який захист Ви радите покупцям встановлювати на вхідні двері? Та як загалом обрати якісні двері

    Те, що обираємо для себе радимо й нашим клієнтам – надійну і якісну замкову продукцію

    Двері у нашому магазині не представлені. А ринок у Стрию пропонує, нажаль, переважно китайські, якість яких залишає бажати кращого. Тому, коли до нас звертається людина, що хоче придбати не лише якісну замкову систему, але й загалом комплексне рішення безпеки, ми радимо звернутися у найближчий локсмайстер-центр у Львові. Адже саме там професійні локсмайстри нададуть весь спектр супровідних послуг з монтажу вхідних дверей і подальшого сервісного та гарантійного обслуговування.

    Моєму другу пощастило, бо злодії не встигли проникнути в його квартиру, проте до цього обікрали квартиру сусіда. 

    - З точки зору професіонала такої цікавої галузі: люди сьогодні нехтують безпекою, чи навпаки? Який попит на замкову продукцію?

    У зв’язку з економічною кризою люди часто не можуть поставити якісну систему захисту та надійні замки. Сподіваємося, що з приходом весни економіка покращиться, а від так і люди, з нашою допомогою, будуть уважніше підходити до вибору якісної замкової продукції та систем захисту. Проте маю повчальний приклад зневажливого ставлення до власної безпеки. 

    Якось я зайшов до кума в гості. На вхідних дверях нової квартири побачив, що стоїть тільки один замок і той низької якості. Запропонував доставити ще один якісний замок, з захисною фурнітурою. Але умовляння були марними, головним аргументом являлося те, що в квартирі красти поки нічого. Через кілька місяців подзвонив мій кум, я почув лише стривожене: «Бери якісний замок і приїжджай до мене.» А коли я з інструментами, замком та циліндрами примчав до товариша, то почув наступну історію. Кум раніше повернувся з роботи і біля дверей своєї побачив трьох здорових чоловіків. Один з них колупався в замку його дверей . Злодії були досить зухвалі, бо навіть не злякались, тільки спитали, що йому тут потрібно? Кум відповів, що це його будинок. Злодії хутко залишили почату справу. Моєму другу пощастило, бо злодії не встигли проникнути в його квартиру, проте до цього обікрали квартиру сусіда. А коли я встановлював замок, до нас підійшов його сусід і попросив встановити і йому кращий захист на дверях. Я запропонував йому серцевину Mul-T-Lock Interactive і відповідну фурнітуру, на що погодився, без зайвих запитань.

    Встановлюйте по можливості якісні замки і захисну фурнітуру в своїх дверях, заради своєї ж безпеки.

    - Поділіться цікавим випадком з професійного життя локсмайстра. Можливо щось запам’яталось найбільше?

    Якось забігає в наш локсмайтер-центр схвильований чоловік й каже, що терміново потрібно аварійне відкриття автівки, що стоїть перед містом Моршин. 

    Коли я приїхав на місце побачив кумедну ситуацію. Молодий чоловік їхав забирати дружину із санаторію. Було це влітку, тож не дивно, що він був одягнений в шорти та футболку. Під’їжджаючи до місця призначення, водій вирішив, що не гоже джентльмену в такому вигляді зустрічати кохану, тож зупинив машину та пішов переодягатися. Саме в цей момент автівка закрилася. Чоловік намагався знайти якийсь вихід, почав зупиняти автомобілі, проте марно – ніхто не відважувався зупинитися. Через кілька годин проїжджав старенький Москвич, водій побачив, що чоловік махає рукою, зупинився. Власник LEXSUS попросив великої викрутки, щоб спробувати відкрити замок, але водій з Москвича пообіцяв привезти майстра зі Стрия, що і зробив. Коли ми відкрили автомобіль всі вдихнули з полегшенням. Постраждалий поспішав на зустріч з дружиною, я був радий, що зумів допомогти й пишався бездоганно виконаною роботою. А водій Москвича за свою небайдужість отримав не малу грошову винагороду. Поспішайте творити добро! 

Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору