Інтерв'ю
Локсмайстер-центр Локсмайстер Черкащини

Локсмайстер-центр "Локсмайстер Черкащини"

 

Черкаси – місто обласного значення, у якому мешкає чимало людей. Так само значна кількість людей потребує якісного захисту своїх помешкань, і за цю благородну справу взявся єдиний представник продукції від SPV Company Ltd. – Локсмайстер-центр «Локсмайстер Черкащини». Ми поспілкувалися з його керівником – Сухицьким Володимиром Івановичем:

  1. Як починали свою діяльність і коли саме почали працювати з SPV Company Ltd.?
  2. Володимир Сухицький: Наш Локсмайстер-центр «Локсмайстер Черкащини» працює досить давно і вже встиг набути багатий досвід встановлення не просто замків у двері, але й їхнього якісного обслуговування, адже сфера безпеки, як загалом і будь-яка інша високотехнологічна сфера, в сучасних реаліях потребує максимальної підтримки після продажу. Ми являємося єдиним представником продукції від SPV Company Ltd. у Черкасах, тож просто змушені відповідати найвищим стандартам якості й обслуговування клієнтів. До того ж робота у сфері безпеки є нашою ідеологією, відтак не дивно, що з 2004 року Сервісний центр MUL-T-LOCK на той момент магазину «Локсмайстер Черкащини» є дійсним членом Української Локсмайстер Федерації.

  3. За рахунок чого Ви виграєте у конкурентів?
  4. В. С.: Передусім ще раз зазначу, що Локсмайстер-центр «Локсмайстер Черкащини» є дійсним членом Української Локсмайстер Федерації. Це надає можливість бути в контакті з видатними представниками галузі безпеки в Україні, а також швидко знайомитися з усіма можливими новинками у світі, а потім пропонувати їх нашим клієнтам. Дуже важлива роль у цьому різноманітних конференцій, де можна поспілкуватися з колегами та поділитися своїм досвідом. Безумовно, кінцевий споживач від цього лише виграє. Однак що стосується суто Локсмайстер-центра «Локсмайстер Черкащини», то він виграє передусім за рахунок офіційного супроводу продукції MUL-T-LOCK, а також замків з технологією MUL-T-LOCK Entr. Це означає, що ми не просто продаємо замовнику певну кількість товару, але й супроводжуємо його гарантією та повним сервісним забезпеченням, тож наші споживачі можуть бути певні, що в певний момент не залишаться сам на сам зі складною технологією, яка тісно пов’язана з безпекою їхнього майна.

  5. Який асортимент продукції має Ваш магазин?
  6. В. С.: Асортимент нашого магазину спеціально розрахований так, щоб задовольняти потреби максимально широкого кола споживачів. Таким чином, в асортимент Локсмайстер-центру «Локсмайстер Черкащини» входить продукція найвідоміших виробників замків і дверної фурнітури – це MUL-T-LOCK, ABLOY, ROSTEX, NEMEF, SANTOS та деякі інші бренди. Ми допомагаємо з вибором і встановленням модельної лінійки кожної із цих торгових марок.

  7. Яка продукція користується найбільшою популярністю серед споживачів?
  8. В. С.: Це однозначно циліндри. Безумовно, спершу усі замовники просять надійні циліндри, однак коли називаєш ціну, хтось починає сумніватися, а хтось, почувши інформацію від кваліфікованої людини, одразу бере запропоновану продукцію. Свою пропозицію ми завжди починаємо з ClassicPro, попри те, що є ще платформа 7х7. Але, як то кажеться, часи змінюються, і ніщо не стоїть на місці, тож 7х7 уже дещо поступається новому ClassicPro.

  9. Чи реагуєте Ви на індивідуальні замовлення, коли серед запропонованого товару немає потрібної моделі? Як?
  10. В. С.: Ви знаєте, це далеко не те питання, яке зараз найактуальніше для споживачів. Актуальною, як і раніше, залишається ціна. Адже кожного клієнта цікавить саме якісна продукція: її приємно і в руках тримати, і дивитися на неї навіть приємно. А потім ти називаєш ціну… Люди ж до нас зазвичай приходять по двері, й ціна спершу одна. А потім починаємо додавати – циліндр + замок + ручка + другий замок. Ціна виходить уже зовсім інша. І людина починає замислюватися – тут уже нічого ми не зробимо, адже всі дивляться у свій гаманець. Але наші консультанти завжди наголошують, що якісний замок – це можливість правильно вкласти свої гроші. Я мушу сказати, що люди таки замислюються над нашими словами. Ми додатково створили куточок зі зразками зламу. Показуємо клієнтам зразки протекторів, замків, які зламували, та наголошуємо – замки знищені, однак злодії в квартиру так і не потрапили. Наші замки, як старі воїни, боролися до останнього і перемогли. Взагалі це така продукція, яку за одним кліком мишки не купиш – з нею завжди треба ознайомитися.

  11. Який захист і моделі (залежно від асортименту) Ви би особисто порадили покупцям?
  12. В. С.: Консультації покупців щодо безпеки їхніх осель є нашою постійною і, я би сказав, необхідною практикою, тому що люди зазвичай є необізнаними в питанні якісного убезпечення свого майна. Якщо питання передбачає уявну ситуацію, коли замовника цікавить лише питання якості та безпеки і взагалі не цікавить фінансовий момент, то в такому випадку це буде MUL-T-LOCK, ABLOY і ROSTEX. Взагалі, зазвичай ми радимо найнадійнішу продукцію з тієї, яку можемо запропонувати – це замки й циліндри виробництва фірм MUL-T-LOCK, ABLOY, SANTOS, а також радимо укомплектовувати двері фурнітурою MUL-T-LOCK і ROSTEX.

  13. Розкажіть про найцікавішого клієнта/продаж/замовлення за всю практику?
  14. В. С.: Ви знаєте, клієнти бувають надзвичайно різні й саме це складає основу найцікавіших випадків у нашій практиці. Однак справді найцікавіший з них запам`ятався нам тим, що один клієнт після ознайомлення з реальними перевагами продукції фірми MUL-T-LOCK перед іншими виробниками, придбав накладний замок HS2 на… двері з ДВП своєї кімнати у гуртожитку.

  15. Як плануєте надалі розвивати Ваш магазин і співпрацю з SPV Company Ltd.?
  16. В. С.: Оскільки Локсмайстер-центр «Локсмайстер Черкащини» залишається єдиним представником імпортованої SPV Company Ltd. продукції, для нас дуже важливо бути на передовій усіх новинок світу безпеки. Тож ми більш, ніж сподіваємося на подальшу продуктивну співпрацю з SPV Company Ltd. Для цього безумовно працюватимемо в напрямі розширення обсягів реалізовуваної продукції. Якщо Ви переглядаєте це інтерв’ю, то, певен, у Вас є питання, яке наш Локсмайстер-центр «Локсмайстер Черкащини» здатен швидко та ефективно вирішити! Тому не зволікайте й телефонуйте за одним із вказаних номерів: (067) 470-75-27, (067) 472-70-33 чи (0472) 63-45-27 або ж звертайтеся безпосередньо в наш центр на вул. Вернигори, 3 у м. Черкаси. Ми будемо раді допомогти Вам з будь-яким питанням, пов’язаним з убезпеченням Вашого майна.