Локсмайстер центр ТОВ «РОСТОК»: Салон "СЕЙФИ, ЗАМКИ, ДВЕРІ" / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Локсмайстер-центри
Головна > Де купити > Локсмайстер-центри > Локсмайстер центр ТОВ «РОСТОК»: Салон "СЕЙФИ, ЗАМКИ, ДВЕРІ"


  • Локсмайстер центр ТОВ «РОСТОК»: Салон "СЕЙФИ, ЗАМКИ, ДВЕРІ"

    Локсмайстер центр ТОВ «РОСТОК»: Салон
    вул. Руднєва, 1-а
    тел.: +7 978 700 43 53; +7 978 835 87 17;
    тел.: 8-869 244 40 62, 8-869 244 31 36, 8-869 244 52 54.
    Продукція

    Сейфи, замки, циліндри, фурнітура, двері вхідні, дотягувачі, контроль доступу, банківське обладнання
    Сервіс

    MUL-T-LOCK / CONSTRUCT: Interactive+, Interactive, Classic, Construct
    Сертифікати

    Локсмайстер центр ТОВ «РОСТОК»: Салон "СЕЙФИ, ЗАМКИ, ДВЕРІ"

    Магазин "Сейфы замки двери" вул. Руднєва
     
    Володимир Омельченко – керівник ПП “ВКФ Росток”, яка заснована 20 років тому. З 2001 року фірма являється партнером “СПВ Компані ЛТД”, а з 2003 року – членом Української Локсмайстер Федерації.
     
     
    ІСТОРІЯ ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТРУ
    Обидва нашi магазини розташованi в мiстi Cевастополь. Перший магазин «Сейфи замки» було вiдкрито у 2001 роцi. Зараз вiн знаходиться на вул. Руднєва 1А, неподалік від центру міста. Магазин “Сейфи замки, дверi”, вiдкритий в 2004 роцi, знаходиться на Юмашевському ринку, навколо якого розташовано 5 мікрорайонів, що є вдалим з точки зору задовольняння потреб великої кількості пересічних громадян.
     
    Магазин "Сейфы замки двери" вул. Руднєва
     
     
    КОНКУРЕНТНІ ПЕРЕВАГИ ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТРУ
    Розширений асортимент товарiв, який пропонує наше підприємство - системи замикання приміщень, сталевi вхiднi дверi, різноманітні сейфи, банківське обладнання, пристрої для опломбування i т. п., дає змогу задовольнити потреби як пiдприємств і банкiв, так і пересічного споживача. Намагаємося притримуватися гасла: «Безпека примiщень та бiзнесу», тим самим шукаючи для кожного клієнта комплексне рішення його проблем з безпеки. Наші послуги стосовно професійних консультацій та оптимізації складних технічних рішень, мають значну популярність серед багаточислених клієнтів - архітекторів, забудовників, дизайнерів, виробників
    вхідних дверей тощо.
     
    Магазин "Сейфы замки двери" вул. Руднєва
     
     
    МОЖЛИВОСТІ СЕРВІСНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ
    Висококвалiфiкованi фахiвцi нашого Локсмайстер-центру виконують роботи з професійної інсталяції систем замикання, вхідних сталевих дверей та сейфів.
    Продукція наших магазинів супроводжується гарантійним і післягарантійним сервісним обслуговуванням. Значну підтримку в цьому нам надає наш головний партнер - СПВ Компані ЛТД, де ми можемо не тільки купувати продукцію світових брендів, а і завжди одержувати технічну консультацію та сервісну підтримку по будь-якому найскладнішому напрямку.
    У нашому Локсмайстер-центрi можуть перекодувати циліндр та виготовити дублiкати ключiв Mul-T-Lock, відремонтувати механічний чи електронний замок.
     
    Магазин "Сейфы замки двери" вул. Руднєва
     
     
    ЩО ОТРИМУЄ КЛІЄНТ, ЗВЕРНУВШИСЬ ДО ВАШОГО ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТРУ
    Насамперед, в наших магазинах клієнт знайде продукцію світових брендів, яка відрізняється надійністю, якістю, естетичним зовнішнім виглядом. Крім цього, ми намагаємося тримати на вітринах широкий асортимент продукції, для того, щоб клієнт міг наглядно обрати те, що його цікавить. Наприклад, тільки сейфів у нас на виставці представлено понад 200 моделей. Широко представлена продукція Assa Abloy. Наприклад, виробники сталевих вхідних дверей серед багатоспрямованих та додаткових замків , протекторів можуть вибрати Mul-t-lock, CIZA, MOTTURA , фурнітуру ROSTEX. Високосекретні циліндри Mul-t-lock, Abloy, Alba,Knoсk N-Lock доповнюють можливість виконати індивідуальний вибір технічного рішення для найвибагливішого клієнта.
    На всю продукцію ми надаємо гарантію, а також гарантійне та післягарантійне сервісне супроводження продукції.
    Індивідуальний підхід до кожного клієнта, високий рівень обслуговування –базові принципи роботи в наших магазинах.
     
     
    ДОСЯГНЕННЯ ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТРУ
     
    Магазин "Сейфы замки двери" вул. Руднєва Магазин "Сейфы замки двери" вул. Руднєва
    Готель «Атриум» - замки ADEL
    Комплекс з 5 архітектурних будівель на Балаклавській набережній - двері Сталь-М, фурнітура Rostex, цилиндри Mul-t-Lock
    Магазин "Сейфы замки двери" вул. Руднєва Магазин "Сейфы замки двери" вул. Руднєва
    Матроський клуб - сталеві протипожежні двері Музей Чорноморського флоту - двері Сталь-М, фурнітура Rostex, циліндри Mul-t-Lock
    Магазин "Сейфы замки двери" вул. Руднєва Магазин "Сейфы замки двери" вул. Руднєва
    Консульство Польщі - врізні замки Abloy, Sash Lock, фурнітура Rostex, циліндри Mul-t-Lock, защіпки Eff-Eff, дотягувачі Ryoby Ялтинський зоопарк - навісні замки Mul-t-lock на клітках з тваринами, майстер-система 7х7

     

     

Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору