ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТР "СЕЗАМ" ЦП-69 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Локсмайстер-центри
Головна > Де купити > Локсмайстер-центри > Одеса > ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТР "СЕЗАМ" ЦП-69


  • ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТР "СЕЗАМ" ЦП-69

    ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТР
    Старокінний провулок, 6
    "СТАРОКІННИЙ РИНОК". павільйон ЦП-69
    моб.: (067) 365 75 43
    Карта проїзду
    Сервіс

    MUL-T-LOCK / CONSTRUCT: MTL600/Interactive+, Interactive,
    MTL400/ClassicPRO, Classic, Integrator, 7x7, Construct
    ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТР "СЕЗАМ"

    ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТР СЕЗАМ

    ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТР "СЕЗАМ" - професійний центр, що займається продажем продукції безпечного замикання в Одессі - замки, циліндри, дверна фурнітура, сейфи.

    Сертифікати:

     

     

    ФОТОГАЛЕРЕЯ
     

     

    Інтервʼю
    ЛоксМайстер Новіков Дмитро Сергійович - МАГАЗИН ЗАМКИ СЕЙФИ

    ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТР "СЕЗАМ"
    Новіков Дмитро Сергійович – засновник магазину

    Новиков Дмитрий Сергеевич – основатель ЛОКСМАСТЕР-ЦЕНТР СЕЗАМ
     
    1. З чого починалась ваша діяльність у локсмайстерській сфері?
    2. - Батько працював у цій сфері вже дуже давно. Років з 30 на сьогодні, десь так. В нього було спрямування – пострадянський ринок. Я ж одразу з європейським асортиментом почав працювати. Зараз ми працюємо разом в магазині. То ж можна сказати, в нас династія.

    3. Які послуги та товари пропонує ваш магазин?
    4. - Продаж замків та фурнітури для міжкімнатних дверей, сейфи, продаж замків та ручок. Продаж, монтаж та сервіс – від А до Я, - все що потрібно кінцевому споживачеві.

    5. Як давно ви працюєте в галузі і чи давно співпрацюєте з SPV Company Ltd.?
    6. Я працюю в цій галузі вже 15 років, з них 3 роки співпрацюю с SPV Company Ltd. Як завжди в бізнесі: коли виникає попит, виникає пропозиція. Відповіддю на запит наших клієнтів щодо співвідношення ціна-якість-захист став циліндр Mul-T-Lock Interactive+. В своєму сегменті йому немає конкурентів. З нього почалась наша співпраця. Від СПВ ми беремо циліндри Mul-T-Lock та Abloy, замки Mul-T-Lock, Santos, фурнітуру Rostex. В електроніку ми не заглиблюємось, бо це дуже широкий сегмент, що потребує особливої уваги та ретельного вивчення.

    7. Яка продукція користується найбільшим попитом? Чи є така продукція, що «сама себе продає»?
    8. Не можу виокремити, що найбільше продається. Ми не відчуваємо якогось перекосу в плані попиту на певні позиції. У нас все продається. І фурнітура, і сейфи, і замки, і циліндри. А щодо само себе продає – то це про циліндри Mul-T-Lock! Їм вже й реклама не потрібна.

    9. Наскільки обізнані клієнти в технологіях? Чи доводиться проводити «лікнеп»?
    10. На сьогодні відчувається величезний вплив інтернету, наскільки він проник в усі сегменти життя. Десь 50% клієнтів, що до нас приходять, вже знають, що їм потрібно: десь почитали, проконсультувались онлайн, почитали форуми, подивились відео. Такі покупці приходять вже з конкретним запитом: мені потрібно ось саме це, ось гроші, - давайте товар. Якщо клієнт ще не визначився, звісно, з’ясовуємо його потреби, підказуємо, виходячи з його задач та фінансових можливостей оптимальний варіант. Але факт лишається фактом, принаймні до нашого магазину половина клієнтів приходять вже підготованими, чітко розуміючи, що їм треба. Звісно, не обходиться без того, що клієнт отримує в інтернеті недостовірну інформацію, але вже тут наша задача: провести лікнеп і обґрунтовано запропонувати правильне рішення.

    11. Чи відчуваєте ви конкуренцію?
    12. Так, конкуренція жорстка. Спостерігаю, що за останні три роки ринок стрімко змінився, особливо стосовно циліндрів. В кожній ніші дуже з’явилось альтернатив. І тут дуже допомагає те, чи є товар в наявності на складі, наскільки оперативно ми можемо відповісти на запити клієнта.


    13. Що головне в роботі локсмайстра, щоб до нього йшли замовники?
    14. Просто людське ставлення – це головне. І не дерти ціни, вище прийнятих на ринку. Решта – людський фактор. Звісно ж, наявність асортименту на складі має значення, але як спрацюєш із клієнтом на ментальному рівні – так і піде.

    15. Які на вашу думку перспективи у локсмайстерської сфери?
    16. Позаяк криміногенна ситуація в Україні неспокійна, то на наші товари та послуги буде попит і він буде зростати. А це закономірно сприятиме розвитку.

       
     
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору