ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТР "ДОБРИЙ ДІМ" / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Локсмайстер-центри
Головна > Де купити > Локсмайстер-центри > Одеса > ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТР "ДОБРИЙ ДІМ"


  • ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТР "ДОБРИЙ ДІМ"

    ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТР
    вул. О.Кутазакія 30-32
    ("СТАРОКІННИЙ РИНОК", павільйон КП-9)
    тел.: (048) 702 55 45
    моб.: (067) 485 67 61
    atel-e.com.ua
    Карта проїзду
    Сервіс

    MUL-T-LOCK / CONSTRUCT: MTL600/Interactive+, Interactive, MTL400/ClassicPRO, Classic, Integrator, 7x7, Construct
    ABLOY: Protec2, Protec
    ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТР "ДОБРИЙ ДІМ"

    ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТР ДОБРЫЙ ДОМ

    ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТР "ДОБРИЙ ДІМ" професійний центр, що займається продажем продукції безпечного замикання в Одесі - замки, циліндри, дверна фурнітура, сейфи, а також широкого асортименту дверей від виробника: вхідних, міжкімнатних, протипожежних, металопластикових тощо. Магазин є Авторизованим сервісним центром продукції ABLOY® та MUL-T-LOCK®, де можна виготовити у Одесі додаткові ключі усіх патентованих платформ. На усю продукцію надається гарантія, при потребі можна замовити виклик майстра та професійний монтаж замків.

    Сертифікати:

      
       

     

    ФОТОГАЛЕРЕЯ

     

     
    Інтерв'ю
    ЛоксМайстер ДОБРЫЙ ДОМ

    «ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТР "ДОБРИЙ ДІМ"»
    Сергій Панасенко – засновник магазину

       

    Сергій Панасенко – засновник магазину ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТР "ДОБРЫЙ ДОМ"
     

    На одній з вузеньких вуличок Старої Одеси знаходиться Староконний ринок. На ньому розташувався, можливо, найвизначніший для становлення сфери безпеки Одеси магазин – «Добрий дІм». Удень як на ринку, так і в самому магазині не проштовхнутися – наплив клієнтів шалений, і кожен менеджер працює одночасно з кількома відвідувачами. Тож домовляємося зустрітися в кінці робочого дня, щоб поспілкуватися із Сергієм Панасенком – засновником магазину «Добрий дім» і справжньою легендою сфери безпеки в Одесі.

    1. Як було створено магазин «Добрий дім» і коли саме почали працювати з SPV Company Ltd.?
    2. - Наше підприємство є одним із найстаріших в Одесі. Різноманітними замками ми почали займатися ще 1993 року. Як і в багатьох підприємців 1990-х років, усе починалося з невеликого лотка прямо на землі, з якого й торгували замковою продукцією. Перший критий магазин відкрили вже у 1998 році, коли почалася реконструкція «Староконного ринку». Тоді запропонували адміністрації ринку побудувати магазин, ті погодилися. Незабаром знайшли контакти з SPV Company Ltd. і почали працювати з продукцією від імпортера. Сталося це 1999 року. 

    3. За рахунок чого Ви виграєте у конкурентів?
    4. - Ми зовсім не такі, як інші звичайні магазини. Ми маємо можливість краще презентувати наш товар, ми краще пояснюємо, яка замкова продукція буде кращою тому чи іншому покупцю. Хочу звернути увагу, що у нас працюють лише найкращі працівники, лише ті, хто продає свій товар найкраще. Ми не тримаємо великий штат - всього 5-6 людей. При цьому кожен наш продавець часто працює водночас на 20 покупців. Дуже часто така ситуація буває в пікові години, коли магазин відвідує велика кількість людей, тож серед наших менеджерів затримуються лише найкращі продавці.

    5. Який асортимент продукції має Ваш магазин?
    6. - Асортимент продукції безпеки, яку пропонує наш магазин, дуже різноманітний. Ми можемо запропонувати клієнтам як найдешевшу, зручну для купівлі в умовах відсутності великого бюджету, так і найдорожчу продукцію, яка надійно убезпечить будь-яке майно власника.

    7. Яка продукція користується найбільшою популярністю серед споживачів?
    8. - Основний об’єм усіх продажів магазину – циліндри замка ABLOY. Потім іду платформи від MUL-T-LOCK – Interactive+ і МТ5+. Значну вагу в об’ємах продажів також складає фурнітура від ROSTEX та інше.

    9. Чи реагує Ваш магазин на індивідуальні замовлення, коли серед запропонованого товару немає потрібної моделі?
    10. - Індивідуальні замовлення насправді складають дуже великий відсоток із усіх продажів магазину. Ми часто виконуємо замовлення відомих у Одесі людей, тому маємо значний досвід як у простому встановленні замків, так і створенні систем із них.

    11. Як плануєте надалі розвивати Ваш магазин і співпрацю з СПВ?
    12. - Раніше ми намагалися розвиватися виключно вшир, щоб охопити якомога більше ринку територіально. Але в процесі ведення бізнесу зрозуміли, що такий метод себе не виправдовує і вирішили їх позакривати. Відтак залишився лише один магазин, на якому й сконцентрували всі свої зусилля. Наразі займаємося широким спектром діяльності, що дозволяє утримувати велику аудиторію постійних клієнтів. Наприклад, ми виготовляємо навіть свої замки, знову ж таки багато речей робимо індивідуально.

     
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору