Інтерв'ю
ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТР ПІВДЕННИЙ ЛОКСМАЙСТЕР

ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТР "ПІВДЕННИЙ ЛОКСМАЙСТЕР"
ЛОЇК ОЛЕКСІЙ, менеджер магазину

- Розкажіть, будь ласка, про створення та діяльність магазину, які послуги надаєте.


 

Мережа магазинів з монтажем "ЛоксМайстер" працює на ринку України з 2001 року. Наші магазини продають, встановлюють та обслуговують продукцію безпеки по всій Україні: від невеликих селищ до столичних супероб’єктів.

У нашому магазині «Південний ЛоксМайстер» в Одесі представлений асортиментний ряд понад двадцяти провідних світових виробників продукції безпеки, серед яких MUL-T-LOCK, ABLOY, ROSTEX, RYOBI тощо. Основна перевага нашого магазину не тільки у якості товару, але й у повному супроводі продукції, починаючи з професійного монтажу та закінчуючи при необхідності подальшим обслуговуванням та виконання гарантійних зобов’язань.

Основна перевага нашого магазину не тільки у якості товару, але й у повному супроводі продукції, починаючи з професійного монтажу та закінчуючи гарантійним обслуговуванням

- Які, на Вашу думку, конкурентні переваги Вашого магазину?

Якісна, високосекретна продукція. Повний сервіс з її обслуговування та професіоналізм, накопичений протягом довгих років у сфері безпечного замикання майна.

- Коли почалася Ваша співпраця з «СПВ Компані Лтд.»?

Магазин «Південний ЛоксМайстер» розпочав співпрацювати з «СПВ Компані Лтд.» з 2003 року. Саме завдяки такій злагодженій спільній діяльності професіоналів галузі безпечного замикання, а також залучення до співпраці ЗМІ та колег з усієї мережі «ЛоксМайстер», сотні тисяч українців дізналися, як убезпечити своє житло, місце роботи й автомобіль від зловмисників.

- Як Ви вважаєте, у чому основна перевага замкової продукції від Mul-t-lock та Abloy?

У першу чергу – це якість даної продукції. А коли поєднати якість, надійність, секретність та додати до цього ще й повний сервіс з обслуговування на території України, то можна з упевненістю говорити про переваги та лідируючі позиції даних замкових продуктів на нашому ринку.

Обирайте вхідні двері тільки в перевірених місцях, а саме - в офіційних точках продажу даної продукції

- Як покупцю обрати якісні вхідні двері?

Людям споконвіку знайомий такий винахід, як двері. У сучасному світі ми використовуємо двері кожен день безліч разів. І якщо раніше двері слугували лише елементом для закриття пройми та атрибутом для того, щоб перегородити доступ у те чи інше приміщення, то в наш час - двері повинні виконувати свою основну функцію, а саме: захист від несанкціонованого проникнення та мати чудовий дизайн і якість.

Як же правильно обрати вхідні двері? Ось декілька моїх порад. У першу чергу, обирайте вхідні двері тільки в перевірених місцях, а саме - в офіційних точках продажу даної продукції.

По-друге, завжди вимагайте у продавців продемонструвати Вам двері, які вони пропонують, у розрізі або в «голому» вигляді (без накладок, фарби, плівки тощо). Це потрібно для того, щоб на власні очі та пальці переконатися у якості матеріалу, з якого вони виготовлені. Якщо такого макета у магазині немає, то обов'язково запитайте, який метал застосовувався при виготовленні даної продукції, з чого зроблена дверна коробка, наявність ребер жорсткості всередині полотна дверей та як вони там розташовані.

По-третє, переконайтеся у якості дверних завіс, а саме: регулюються чи не регулюються, їх кількість, адже завіси повинні витримувати вагу дверей протягом довгих років постійної експлуатації. Дізнатися, з чого вони зроблені і як кріпляться до полотна дверей та коробки. Чи захищені дані завіси від знімання та чи присутні антизрізи (на випадок, якщо зловмисники зможуть зняти/зрізати завіси).

По-четверте, запитайте про метод монтажу дверей у пройму, а саме: як вони будуть там кріпитися. Адже чим міцніше кріплення, тим надійніше будуть стояти двері. У безлічі випадків вхідні двері встановлюються на анкера, а по периметру заливаються піною, але є й інший варіант. Наприклад, для вхідних дверей RB-Doors (Мультилок) ізраїльського виробництва, де крім анкерів, дверна рама заливається цементним розчином, тобто стає одним монолітом зі стіною.

І нарешті, по-п'яте, дізнайтесь про якість замків та фурнітури, які застосовуються на даних вхідних дверях. Адже в першу чергу, крадії цілеспрямовано йдуть на чисте відкриття дверей (без вандальних дій). Від чистого відкриття, Ваші двері захистять замки екстрависокого безпечного замикання та броненакладки, що захищають циліндрову частину замка.

Від чистого відкриття відмичками Ваші двері захистять замки екстрависокого безпечного замикання та броненакладки, що захищають циліндрову частину замка
Іншими словами, перш ніж купувати вхідні двері, переконайтеся в тому, що вони не лише красиві, але й НАДІЙНІ! А в цьому допоможуть Вам розібратися наші професійні локсмайстри у Одесі в магазині «Південний ЛоксМайстер» на розі вилиць Армійська/Сегедська, 5/12, які детально розкажуть, покажуть і порадять, найкращий для Вас варіант, серед усього нашого асортименту.

 

- Яка установка або продаж найбільше запам'яталися?

Важко відповісти. Майже кожна установка, або продаж несе за собою якусь історію. Чи то у людини обікрали квартиру, після чого клієнт задумався про надійний захист, чи то якийсь об’єкт, де все в комплексі потрібно встановити в найкоротші строки.

Проте найбільше запам’яталась встановлення протипожежних дверей в м. Іллічівськ, а саме - в адміністративній будівлі Морського порту. Клієнтам у дану будівлю знадобилися протипожежні двері та двоє з цих дверей мали встановлюватись у серверній кімнаті. А тому основною задачею при виконанні монтажу було забезпечення відсутності навіть найдрібнішої пилинки. І все це за умов, коли доводилось демонтувати старі двері та вже потім ставити нові. Тому демонтажем та встановленням займалися двоє майстрів, а ще троє з потужними пилососами ловили весь бруд, не даючи йому навіть доторкнутись до землі. Звісно, при звичайних умовах, пара таких дверей поставились би за декілька годин, але при усіх цих додаткових заходах, довелось витратити на встановлення майже весь день. Проте головніше, що інсталяція дверей пройшла успішно. І жоден сервер у даній події не постраждав.

Якщо до конкретної товщини дверей не підібрати відповідний розмір циліндра, то секретна частина буде виступати за межі дверного полотна – це небезпечно

- Поділіться, будь ласка, цікавим випадком з професійного життя локсмайстра?

Багато хто знає, або дізнається зараз, що кожен замковий циліндр має свою симетрію по довжині. Тобто один і той самий розмір, наприклад 80 мм може бути у різних варіантах, наприклад: 50х30, 40х40 або 35х45. І якщо до конкретних дверей не підібрати відповідний розмір, то циліндр буде виступати за межі дверного полотна.

І ось був випадок, коли у нас придбали циліндр Mul-t-lock, але «промахнулись» з потрібним розміром. Це виявилось після того, як циліндр встановили в двері та помітили, що зсередини він занадто виступає. І замість того, щоб викликати професіонала, або порадитись з ним по телефону, вирішили викрутитись своїми силами… А саме, болгаркою відрізати кусок циліндра, що виступав за межі дверей. Звісно, така маніпуляція призвела до неможливості експлуатації даного продукту. Клієнтам довелось знову витрачати гроші та купувати новий циліндр потрібного розміру.

Тому, наша порада: якщо щось не виходить і Ви не впевнені в правильності своїх дій, зверніться краще до професіоналів, які знаються на цьому краще Вас. І це стосується не тільки циліндрів, замків та дверей.