Інтерв'ю
ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТР ТИТАН ТЦ МЕГАДОМ

Світлана Білокуренко - МАГАЗИН "ТИТАН" ТЦ МЕГАДОМ

Світлана Білокуренко власниця ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТРУ ТИТАН ТЦ МЕГАДОМ
 

Нам вдалося провести бліц-опитування власника одразу чотирьох точок продажу продукції безпеки в Одесі – Світланою Білокуренко. Пропонуємо переглянути її відповіді на актуальні питання.

  1. Як було створено магазин і коли саме почали працювати з SPV Company Ltd.?
  2. Світлана Білокуренко: Наша співпраця з SPV Company Ltd. почалася доволі давно – ще у 2005 році. Причому робота була продуктивною і взаємовигідною. Уже через півроку стали членом УЛФ.

  3. За рахунок чого Ви виграєте у конкурентів?
  4. С. Б.: Коли клієнт заходить до наших центрів і магазинів, то він одразу може побачити, що, на відміну від конкурентів, у нас добре навчений персонал, який до того ж добре виглядає. Ми пропонуємо виключно офіційний сервіс, за рахунок зв’язку з виробником через SPV ми гарантуємо швидкі строки поставок, адже ми являємося офіційними дилерами найкращої продукції безпеки в світі. Про всяк випадок ми тримаємо склад готової продукції, щоб швидко реагувати на запити клієнтів. Хочемо зазначити, що ми були першими на одеському ринку безпеки, саме ми розкрутили бренд ABLOY.

  5. Який асортимент продукції має Ваш магазин?
  6. С. Б.: Це виключно найкраща продукція безпеки від виробників зі світовим іменем: MUL-T-LOCK, ABLOY, їх, як було сказано вище, ми перші почали розкручувати в Одесі, а решта магазинів прийшли вже на готовий ринок. Також ми готові запропонувати певний асортимент цинкової фурнітури від ROSTEX.

  7. Яка продукція користується найбільшою популярністю серед споживачів?
  8. С. Б.: Переважно це врізні корпуси, циліндри, механічні засоби безпеки від MUL-T-LOCK i ABLOY. Також ми можемо запропонувати лінійку дотягувачів RYOBI.

  9. Чи реагує Ваш магазин на індивідуальні замовлення, коли серед запропонованого товару немає потрібної моделі? Як?
  10. С. Б.: Так, реагуємо, можемо виконати будь-яке замовлення. Наприклад, була така історія: прийшов з готелю «Декамерон» запит на ручки ROSTEX у хромованій обробці. Усього замовили 8 ручок. Результатами виконання цього замовлення ми були задоволені: зі свого боку оперативно надіслали запит до SPV. На заводі ж правильно прийняли запит, правильно відвантажили всю продукцію. Замовлення робили по каталогу ROSTEX. Трохи важко було зі строками підтвердження по проплаті з боку готелю. Були побоювання, що попадемо на Великдень, коли чехи не працювали б. Але все обійшлося, ми отримали ручки і передали замовнику.

  11. Який захист і моделі (залежно від асортименту) Ви би особисто порадили покупцям?
  12. С. Б.: Я би рекомендувала звернути увагу на платформи MUL-T-LOCK MT5 та Interactiv.

  13. Як плануєте надалі розвивати Ваш магазин і співпрацю з СПВ?
  14. С. Б.: Для кращого розвитку компанії нам би знадобилися демонстраційні зразки циліндрів, наприклад, 3 штуки нового ClassicPro. Щоб товар продавався, він має продаватися на вітрині. Щоб люди могли побачити і оцінити. Нам би також було би зручніше, на жаль, продавати з класичним паперовим прайсом, бо реалії Одеси такі, що не завжди є світло і не завжди можна подивитися прайс на комп’ютері. А от бажання продавати повністю нову продукцію є, причому чималеньке!