ІНТЕРВ'Ю
Локсмайстер-центр Мастер Лок

Локсмайстер-центр «МАСТЕР ЛОК»

- Розкажіть, будь ласка, про створення та діяльність магазину, які послуги надаєте.

- «Майстер Лок» працює з 1999 року. Ми - романтики, любимо своїх покупців і замовників, і хочемо зробити їх життя безпечним і красивим.

Ми не прагнемо «впарити» покупцеві що-небудь, аби заробити! Ми пропонуємо оптимальний варіант за помірну ціну, або високу надійність за відповідну ціну. Ми гарантуємо високу якість нашого сервісу.

- Які, на Вашу думку, конкурентні переваги Вашого магазину?

- Ми не прагнемо «впарити» покупцеві що-небудь, аби заробити! Ми пропонуємо оптимальний варіант за помірну ціну, або високу надійність за відповідну ціну. Ми гарантуємо високу якість нашого сервісу.

- Коли почалася Ваша співпраця з «СПВ Компані Лтд.»?

- 13 років співпраці з «СПВ Компані Лтд.» перетворили «Майстер Лок» з скоб'яного магазину в сервісний центр з продажу, встановлення та сервісу високоякісної продукції.

- Як Ви вважаєте, у чому основна перевага замкової продукції від Mul-t-lock і Abloy?

- Можна їздити на коні або «Таврії», а можна на Audi або Skoda. Можна двері замикати за допомогою замків «Аверс» або «Апекс», а можна за допомогою фурнітури Mul-T-Lock і Abloy. Вибирати замовнику!

Можна двері замикати за допомогою замків «Аверс» або «Апекс», а можна за допомогою фурнітури Mul-T-Lock і Abloy. Вибирати замовнику!

- Як покупцеві вибрати якісні вхідні двері?

- Підбір вхідних дверей - справа професіоналів, які володіють сучасними знаннями - Локсмайстрів, а не справа «дядька Феді», у якого є викрутка і напилок.

Підбір вхідних дверей - справа професіоналів, Локсмайстрів , а не справа «дядька Феді», у якого є викрутка і напилок.

- Яка установка або продаж найбільше запам'яталися?

- Продаж групи циліндрів Abloy Novel довжиною 160мм, на пароплав, який відходить в рейс. Унікальність операції - терміни: замовлення - оформлення замовлення в «СПВ Компані Лтд.» - виготовлення циліндрів в ASSA ABLOY (Фінляндія) - поставка в «СПВ Компані Лтд.» - поставка в Миколаїв - установка. І все це за 15 днів!

- Поділіться, будь ласка, цікавим випадком з професійного життя локсмайстра?

- Продаж і установка замка Omega Exagon в старовинні вхідні двері, яким понад 100 років. Підбір і продаж замка здійснювався за малюнком з інтернету, так як його наш співробітник бачив на семінарі, де замок був просто показаний як зразок.