Інтерв'ю
МАГАЗИН

МАГАЗИН "СЕЙФИ І ЗАМКИ";
Андрій Кирилов, менеджер магазину

 - Розкажіть, будь ласка, про створення та діяльність магазину, які послуги надаєте.

Андрій Кирилов
Андрій Кирилов 23 травня 2016, 10:24

 Магазин "СЕЙФИ І ЗАМКИ" в Кропивницькому працює з 2000 року. Основним видом діяльності являється продаж та установка сейфів, вхідних дверей та замків.

- У чому конкурентні переваги Вашого магазину?

Головна перевага магазину "СЕЙФИ І ЗАМКИ" в тому, що фахівці мають великий досвід в вирішенні широкого спектру завдань, завжди вислухають усі побажання клієнта та нададуть готовий комплексний підхід щодо вирішення задачі підвищення рівня безпеки об'єкта. Крім того, в Кропивницькому саме наш магазин може запропонувати ексклюзивну продукцію, як то сейфи та асортимент продукції  Mul-t-lock і Abloy. Тому, якщо власник хоче надійно захистити свою власність, то звертається саме до нас.

В Кропивницькому саме наш магазин може запропонувати ексклюзивну продукцію, як то сейфи та асортимент продукції  Mul-t-lock і Abloy. Тому, якщо власник хоче надійно захистити свою власність, то звертається саме до нас.

- Коли почалася Ваша співпраця з «СПВ Компані Лтд.»?

Співпраця з СПВ Компані Лтд.» розпочалася з переїздом магазину на вулицю Тараса Карпи в 2006 році, і саме СПВ Компані Лтд.» є основним постачальником якісної продукції від світових виробників, що заслужили визнання, як професіоналів галузі безпечного замикання, так і споживачів.

- Як Ви вважаєте, у чому основна перевага замкової продукції від MUL-T-LOCK і ABLOY?

Продукція цих двох компаній давно та успішно представлена в нашому магазині. Якість збірки, надійність роботи, асортимент продукції цих виробників завжди на висоті. Ті, хто мав можливість користуватися продукцією Mul-t-lock або Abloy, вже не проміняють її на щось інше в системі замикання.

Ті, хто мав можливість користуватися продукцією Mul-t-lock або Abloy, вже не проміняють її на щось інше в системі замикання.

- Який захист Ви порадили би встановлювати на вхідні двері та як покупцю вибрати якісні двері?

Вибір вхідних дверей завжди важливе та складне питання. Важливе тому, що двері повинні бути безпечними, функціональними та мати гідний зовнішній вигляд. Для того, щоб мати надійний захист дверей, потрібно встановити декілька замків різного типу замикання з броненакладками та якісною серцевиною. Це допоможе надійно замкнути квартиру, надавши клієнту комфорт, відчуття безпеки та захищеності.

Для того, щоб мати надійний захист дверей, потрібно встановити декілька замків різного типу замикання з броненакладками та якісною серцевиною. Це допоможе надійно замкнути квартиру, надавши клієнту комфорт, відчуття безпеки та захищеності.

- Яка установка або продаж найбільше запам'ятались? Чому?

Самий пам’ятний випадок – встановлення 240-кіллограмової двері. Завдяки чималій вазі встановлення потребувало значних зусиль та фізичної витримки.

- Поділіться якимось цікавим випадком з професійного життя локсмайстра.

Пам'ятних моментів в житті професійного локсмайстра, насправді чимало. Але такий, який найбільш запам’ятався – відкривання сейфу в клієнта, яке зайняло 3 дні. Було використано чимало спеціальних сверл, та витрачено багато фізичних зусиль, доки, нарешті, двері відкрилися.