Інтерв'ю
ЛОКСМАЙСТЕР ПРИКАРПАТТЯ інтерв'ю
Магазин по вул. Є. Коновальця працює з 2007 року, власне у Івано-Франківську ЛоксМайстер працює з 2005 року і раніше знаходився по вулиці Сахарова. В даний час розташований магазин в центрі міста, поряд автобусна зупинка, продуктові магазини, банки, кафе, неподалік парковка де можна залишити авто. Наш магазин знають приватні споживачі та виробники, дизайнери, інсталятори як спеціалістів замкових технологій.

КОНКУРЕНТНІ ПЕРЕВАГИ ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТРУ
У магазині ЛоксМайстер по вул. Коновальця широкий вибір оригінальної та сертифікованої продукції таких світових виробників : MUL-T-LOCK, ABLOY, KABA, MOTTURA, RYOBI, ROSTEX. У Ів-Франківську магазин ЛоксМайстер – єдиний офіційний представник даних виробників. Наш асортимент відповідає найвищим вимогам безпеки приватного житла, офісу, банку чи іншої установи. Та професійно вирішує питання механічної безпеки майна клієнта.

МЕНЕДЖМЕНТ
Працівники магазину забезпечують результативність вирішення питань у найкоротші терміни, потрібного кінцквого результату, вказують на цінності товару та комплексний підхід.

МОЖЛИВОСТІ СЕРВІСНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ
У магазині на Коновальця розміщається сервісний центр по продукції MUL-T-LOCK, ABLOY, KABA, MOTTURA, RYOBI. Ми здійснюємо монтажні та ремонтні роботи, перекодування циліндрів, замків, виготовляємо дублікати ключів. На продукцію нашого магазину надається гарантійне та післягарантійне обслуговування.

ЩО ОТРИМУЄ КЛІЄНТ, ЗВЕРНУВШИСЬ ДО ВАШОГО ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТРУ
Клієнт отримує, у першу чергу, вирішення своїх проблем з питань захисту майна.
Ми продаємо тільки якісний товар провідних виробників у галузі безпечного замикання, ми пропонуємо гарантію та сервіс. Ми не залишаємо клієнта, якщо термін гарантії закінчився, а пропонуємо також післягарантійне обслуговування, виїзд на об’єкт.
 
ЯКА ПЕРЕВАГА НАЯВНОСТІ ВЛАСНОГО МАЙСТРА У ВАШОМУ МАГАЗИНІ?
Наш майстер професійно виконує усі монтажні роботи, врізає замки, встановлює серцевини, фурнітуру, дотягувачі, системи СКД, двері. Це професіонал своєї справи, забезпечений інструментом та автомобілем, акуратна та чесна людина. Після своєї роботи він залишає якісно встановлену продукцію та чистоту.

ДОСЯГНЕННЯ ЦЕНТРУ
 
"ЛоксМайстер Прикарпаття"
"ЛоксМайстер Прикарпаття"
СКД для магазину сувенірої продукції «Оле-тур»
Продаж та встановлення циліндрів у відділення «Правекс-банку»
"ЛоксМайстер Прикарпаття"
"ЛоксМайстер Прикарпаття"
Продаж та монтаж СКД для рекламної агенції «Трамплін»
Розробка та монтаж СКД для пологового відділу Калушської центральної районної лікарні