Інтерв'ю
ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТР ЛОКСМАЙСТЕР ЗАПОРІЖЖЯ

ЛОКСМАЙСТЕР-ЦЕНТР "ЛОКСМАЙСТЕР ЗАПОРІЖЖЯ"

Камінський Олександр Сергійович, менеджер магазину
(стаж – 6 років);

- З чого починалася історія Вашого магазину, чого вдалося досягти за час його роботи і яким Ви бачите його розвиток в найближчій перспективі?

Камінський Олександр
Камінський Олександр 23 вересня 2015, 11:12

Точкою відліку в історії нашого магазину прийнято вважати 1996 рік, коли вперше відкрилися відвідувачам двері нашого магазину. Наше прагнення пропонувати тільки якісну і надійну продукцію з роками привело нас до знайомства з продукцією MUL-T-LOCK, яке досить швидко переросло в тісну співпрацю з цим брендом. Незабаром, це дозволило нам вийти на більш високий рівень - ми стали партнерами компанії SPV Company.

Уважно слухаємо співрозмовника, максимально вникаючи в суть його питання, щоб у відповідь запропонувати рішення, а не просто товар.

- Яку роль у процесі його розвитку зіграла співпраця з SPV Company Ltd. - Які конкурентні переваги Ви змогли у результаті винести з цього партнерства?

Заручившись підтримкою SPV Company ми отримали статус офіційного представника бренду MUL-T-LOCK в Запоріжжі. Таким чином, в нашому розпорядженні опинилися всі необхідні інструменти для надання повного спектру послуг по даному напрямку - від продажу продукції, до її гарантійної підтримки на рівні повноцінного сервісного центру. Крім того, починаючи з 2000 року, ми є діючими членами Української Локсмайстер Федерації.

- Як і в будь-якому бізнесі, робота у сфері безпеки вимагає індивідуального підходу до клієнтів - на яких принципах Ви його будуєте?

Сфера безпеки дуже чутлива до принципів побудови діалогу зі споживачем. Кожну таку розмову ми завжди починаємо з того, що уважно слухаємо співрозмовника, максимально вникаючи в суть його питання, щоб у відповідь запропонувати рішення, а не просто товар. У цьому нам дуже сильно допомагає свобода вибору по асортименту продукції, імпортованої SPV Company, яка дозволяє нам виконувати замовлення будь-якої складності, в тому числі і ексклюзивні рішення - індивідуально під клієнта.

В питаннях безпеки, незважаючи на важку ситуацію в країні, люди надають перевагу не дешевим варіантам «на раз», а високо секретним, якісним, працездатним й перевіреним роками рішенням

- Чи можна говорити зараз про усталений тренд на ринку технологій у сфері безпеки чи українські споживачі вимагають більшого на тлі нестабільної геополітичної ситуації в країні?

Проблеми економіки б'ють по кишені споживачів, які зараз змушені шукати золоту середину між якістю придбаної продукції та її вартістю. Але в питаннях безпеки, незважаючи на важку ситуацію в країні, люди надають перевагу не дешевим варіантам «на раз», а високо секретним, якісним, працездатним й перевіреним роками рішенням, таким, як, наприклад, MUL-T-LOCK і ABLOY.

- Оскільки вже порушена технологічна платформа - як Ви вважаєте, в чому основна перевага продукції MUL-T-LOCK і ABLOY, що їм дозволяє утримувати лідерство на ринку вже багато років?

Ступінь захисту цієї продукції, точніше її клас. Чого тільки вартує один захист від несанкціонованого виготовлення дублікатів ключа - картка власника персоналізує рішення. Також, по MUL-T-LOCK і ABLOY діє програма гарантійного та післягарантійного обслуговування, що не може не підштовхувати до покупки, тому що навіть у випадку виявлення браку чи безпосередньо самої поломки - клієнт не залишиться наодинці з виниклою проблемою.

Клієнти, найчастіше, не помічають дрібних деталей, розуміння яких приходить занадто пізно. Саме для цього і потрібна консультація кваліфікованого фахівця

- Говорячи про споживчий попит, а точніше про його обізнаність в технологіях - клієнти приходять вже підготовленими зі знанням того, чого хочуть, або як і раніше звертаються за консультацією до менеджерів магазину?

Такого як раніше незнання технологій, вже точно немає - Інтернет, у більшості випадків, робить за нас всю роботу з пошуку відповідей. Іншими словами, приходячи до нас вони вже знають, чого хочуть. Але малюючи для себе майбутню схему захисту, клієнти, найчастіше, не помічають дрібних деталей, розуміння яких приходить занадто пізно. Саме для цього і потрібна консультація кваліфікованого фахівця.

- Варіантів того, як убезпечити своє майно сьогодні стільки, що голова йде обертом - від замків, дверей і сейфів, до більш складних варіантів - сигналізацій. На що Ви рекомендуєте звернути увагу в разі такої дилеми вибору?

Згоден, варіантів багато, але навіть якщо їх кількість спантеличила Вас слід пам'ятати, що є, як мінімум, один вихід - наш Центр безпеки «Локсмайстер Запоріжжя», де Вам завжди нададуть кваліфіковану допомогу у виборі індивідуального рішення. В іншому, краще керуватися перевіреними рішеннями в особі все тих же MUL-T-LOCK і ABLOY.

Сфера безпеки ніколи не втратить своєї актуальності

- Без курйозів або випадків, що запам'ятовуються на все життя, як правило, в роботі не обходиться - чи зустрічалися Вам такі моменти за час ведення тих же комплексних проектів або, скажімо, особистого спілкування з клієнтами?

Запам'яталися навіть не стільки курйози на практиці, скільки окремі «перли» наших клієнтів в позначенні продукції: «дотягувач-заспокоювач для дверей», «циліндр-личинка», «дверний равлик».

- Підбиваючи проміжні підсумки роботи за 2015 рік станом на сьогоднішній день - чим Ви пишаєтеся або, простіше кажучи, які досягнення можете виділити?

Головне досягнення - вдалося не просто вистояти в поточних умовах, а й зберегти рівень попиту, який говорить про одне - сфера безпеки ніколи не втратить своєї актуальності.

- Що хотілося б Вам побажати наостанок нашим читачам і по суті Вашим потенційним клієнтам?

Головне побажання - миру і достатку вам, друзі, і вашим близьким!