«СПВ Компані Лтд.» нагороджена почесною відзнакою Morse Watchmans / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > «СПВ Компані Лтд.» нагороджена почесною відзнакою Morse Watchmans

  • 06.06.2014

    «СПВ Компані Лтд.» нагороджена почесною відзнакою Morse Watchmans

    «СПВ Компані Лтд.» нагороджена почесною відзнакою Morse Watchmans
    Співпраця «СПВ Компані Лтд.» та американської компанії Morse Watchmans розпочалась у 2002 році, коли на ринок України була імпортована перша система, вироблена Morse Watchmans. Відтоді ми постачаємо системи управління ключами у кожний куточок нашої країни, допомагаючи будувати Україну безпечною. Серед клієнтів, що стали користувачами інтелектуальних систем зберігання та моніторингу ключів: і банківські установи, і навчальні заклади, і 5-зіркові готелі, і телекомпанії.
     
    Ми дуже цінуємо нашу плідну співпрацю з Morse Watchmans та довіряємо якості продукції наших партнерів, саме тому ми надаємо дворічну гарантію на продукцію Morse Watchmans та регулярно демонструємо переваги бренду на галузевих виставках для індустрії безпеки, гостинності та будівельного бізнесу.
     
    Нам дуже приємно, що і наші американські колеги шанують співпрацю з нами. «СПВ Компані Лтд.» отримала почесну відзнаку від компанії Morse Watchmans (морс вотчманс), як генерального дистриб’ютора з 2002 року. Нагорода надає високу оцінку нашому сервісу, підкреслює довіру наших партнерів до нашої самовідданої праці та лояльності, прагненню поширювати обізнаність українського ринку щодо передових систем електронного контролю ключів та контролю патрулювання:
    «We at Morse Watchmans Inc. are pleased to provide SPV Company Ltd. with the enclosed plaque for you to display as a representation of our appreciation for your service, dedication, and loyalty as one of our most valued distributors».
     
    Компанія Morse Watchmans (США) пропонує інтелектуальні інтегровані системи адміністрування ключів, смарт-карт і шаф для зберігання цінних речей - KeyWatcher®. Система KeyWatcher® (кейвотчер) – це проста, ефективна та надійна система керування ключами, яка спеціально розроблена для запобігання втрат або крадіжки ключів. Кожен ключ кріпиться на «розумний» брелок. Ключі фіксуються за допомогою сталевого кільця, що виключає можливість несанкціонованої заміни ключа. Автоматична система KeyWatcher® звільняє брелок лише тоді, коли введений відповідний код з вмонтованої на бокс клавіатури. Бокси мають ергономічний дизайн та виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі.
     
    Система KeyWatcher® може контролювати ключі, об’єднані у систему «Майстер-ключ», яку варто побудувати на базі ізраїльських циліндрів MUL-T-LOCK® (мультлок) та ключів MUL‑T‑LOCK® SynerKey (мультилок сінеркей), або ж на базі циліндрів фінського виробництва - ABLOY® (аблой).
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору