SPV Company Ltd поставила елементи для системи Key Watcher готелю Hyatt Regency Kiev / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > SPV Company Ltd поставила елементи для системи Key Watcher готелю Hyatt Regency Kiev

  • 03.10.2011

    SPV Company Ltd поставила елементи для системи Key Watcher готелю Hyatt Regency Kiev

    SPV Company Ltd поставила елементи для системи Key Watcher готелю Hyatt Regency Kiev
    Компанія SPV Company Ltd. задовольнила заявку п’ятизіркового столичного готелю Hyatt Regency Kiev на поставку додаткових частин та аксесуарів до системи контролю за ключами Key Watcher (кейвочер).
     
    Нагадаємо, що електронна система зберігання ключів Key Watcher (кейвочер) дає змогу компаніям-власникам будівель забезпечувати контроль за механічними ключами, електронними картками, дрібними речами, завдяки розробленій системі блокування речей у середині високотехнологічного пристрою.
     
    Система передбачає зберігання ключів у спеціальній шафі і забезпечує доступ до них при введенні правильного коду доступу, а час і дата видачі зберігаються в електронному журналі. Комірки для зберігання ключів фізично блокуються. Видача ключів здійснюється тільки користувачами, які пройшли авторизацію.
     
    Систему управління ключами Key Watcher (кейвочер) розроблено з урахуванням використання комунікаційних можливостей міжсистемної взаємодії. KeyWatcher (кейвочер) можна інтегрувати і з системами контролю та управління доступом, і з іншими системами безпеки. Програма, яка постачається разом із Key Watcher (кейвочер), дає змогу отримувати повний аудит використання ключів персоналу в реальному часі.
     

     
    Систему управління ключами Key Watcher (кейвочер) розроблено з урахуванням використання комунікаційних можливостей міжсистемної взаємодії. Key Watcher (кейвочер) можна інтегрувати і з системами контролю та управління доступом, і з іншими системами безпеки. Програма, яка постачається разом із Key Watcher (кейвочер), дає змогу отримувати повний аудит використання ключів персоналу в реальному часі.
     
    Система Key Watcher (кейвочер) стає дедалі популярнішою на теренах України. Основними замовниками зазвичай стають виробничі підприємства, банки, офіси та готелі.
     
    З 2007 року SPV Company Ltd. є офіційним постачальником цієї продукції і має все необхідне для встановлення, обслуговування та підтримки належного сервісу обладнання Key Watcher (кейвочер).
     
     
     
     
    SPV Company Ltd. - імпортер і дистрибутор продукції безпеки провідних світових виробників. Заснована в 1994 році в місті Києві. Завдяки багаторічному досвіду і бездоганній репутації компанія стала беззаперечним лідером ринку безпеки України.
     
    Основні напрями: Безпека об'єктів. Генеральний імпортер і дистриб'ютор в Україні ізраїльського виробника продукції безпеки для приватного і промислового застосування концерну MUL-T-LOCK Ltd; авторизований дилер і імпортер продукції фінського виробника замкової продукції ABLOY Oy; ексклюзивний дилер ізраїльських електромеханічних замків KNOCK N'LOCK, ексклюзивно представляє на ринку України дверні дотягувачі японського виробника RYOBI та іншу продукцію безпеки від світових лідерів. Безпека автомобілів. Ексклюзивний дистриб'ютор чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT в Україні.
     
    З 2002 року - діючий член Української Локсмайстер Федерації, яка є експертом і гарантом у галузі безпеки.

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору