Чому CONSTRUCT? / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії

  • 21.01.2019

    Чому CONSTRUCT?

    Чому CONSTRUCT?

    Передбачаємо, що коли вам на очі потрапило це запитання «Чому CONSTRUCT?», то у відповідь у вас в голові промайнуло: «Кожний кулик хвалить своє болото!». Ви навіть не уявляєте, наскільки ви близькі до істини! Наш майстер CONSTRUCT-Ательє Олександр Кулік, на підставі 20 річного досвіду пропозиції замків Construct в Україні дає відповіді на запитання, які найчастіше виникають у тих, хто звертається до нього з проханням допомогти зробити правильний вибір систем захисту авто від угону.

     
    Команда CONSTRUCT Ательє: Керівник - Олександр Кулік та Інженер - Валентин Войтенко
     

    Якщо захочуть вкрасти, то ніщо не допоможе, навіщо тоді взагалі встановлювати протиугінні пристрої?

    Насправді, коли лунає така заява в більшості випадків той хто її робить сподівається, що у відповідь він отримає професійну переконливу пораду, як саме захистити свій автомобіль, щоб так не сталося. Практика свідчить про те, що значна більшість автомобілів, яка знаходиться у розшуку не була обладнана протиугінними системами, або з порушенням вимог до комплексної безпеки. Тому наша порада: обов’язково разом з електронною системою захисту встановлювати механічну систему CONSTRUCT. Це не панацея від викрадення вашого авто на всі випадки в житті (не послабляйте пильності до виконання загальних вимог безпеки, завжди користуйтеся замком). Це реальна практична порада, як захистити свій автомобіль від крадіжки!

    Чому ввіддати перевагу: механічним чи електронним системам захисту?

    Комплексна безпека автомобіля передбачає наявність, як механічних, так і електронних протиугінних систем. Встановлення на автомобіль механічного протиугінного замка значно підвищує загальний час необхідний на нейтралізацію системи безпеки автомобіля і перевершує критичний час необхідний для швидкоплинного угону. Понад 90% викрадень автомобілів підлягають під класифікацію швидкоплинної крадіжки. Вивчення випадків угонів свідчить про те, що якщо час на здійснення крадіжки авто перевершує 15 хвилин, то в більшості випадків злодії залишають свої наміри. Практична ймовірність угону автомобіля обладнаного механічними системами безпеки зменшується на 90% в порівнянні з аналогічними авто, які не мають такого захисту.

    В автомобілі є штатні протиугінні системи, навіщо мені додаткові?

    Заводські штатні протиугінні системи добре вивчені зловмисникам, як і методи боротьби з ними. Штатні протиугінні системи не несуть в собі фактору непередбаченості. Спеціалісти радять для захисту авто від угону встановлювати додаткові системи захисту.

    Варто, чи ні, якщо авто застраховане?

    Страхування частково компенсує наслідки викрадання, за умов надійності самої страхової фірми. Але фізично страховий поліс це лише папір і він фізично не перешкоджає спробам викрадення автомобіля. Слід пам’ятати, що при настанні страхового випадку та виплаті страхової суми,  власнику автомобіля, не відшкодовується сума франшизи, пенсійний внесок, реєстрація автомобіля, оплата ТО, вартість додатково встановленого обладнання, вартість речей, які знаходилися в автомобілі. При придбанні нового автомобіля замість викраденого всі ці платежі прийдеться робити знову за власний рахунок. Вже не кажучи про моральні збитки та втрату часу, які не піддаються відшкодуванню.Замок придбається один раз на весь строк служби автомобіля, на відміну від страховки, та не потребує додаткових щорічних вкладень. Встановлення механічних протиугінних систем CONSTRUCT це заздалегідь передбачена економія коштів та часу.

     
    Чому CONSTRUCT?
     

    Механічний замок для механічної КПШ, це актуально?

    Іноді доводиться чути зауваження, що замки КПШ не є ефективним методом захисту від угону для автомобілів з механічною КПШ тому, що блокування здійснюється в положенні КПШ «задній хід». Тобто, є можливість вижати зчеплення і буксирувати автомобіль, або рухатися заднім ходом навіть з заблокованою КПШ. Теоретично це так, але на практиці 99% угонів здійснюється «своїм ходом». Застосування замка КПШ на автомобілях з автоматичною трансмісією має найбільшу ефективність, але і в разі механічної трансмісії це зменшує ризики угону на 99%.

    Якщо у мене «шайба» («джойстик») замість важеля КПШ, що тоді блокувати?

    Для автомобілів у яких неможливо заблокувати КПШ, CONSTRUCT розробляє замки рульового валу. Маємо досвід, коли власники авто виявляли бажання встановити одразу два замки, і на КПШ і на руль. До речі, ці замки, для зручності користування, можливо об’єднати в систему «один ключ».

    Якщо я встановлю Construct, чи не позбавлять мене гарантії на автомобіль?

    Замки Construct виготовляються під конкретні моделі автомобілів з урахуванням їх конструкції. Для встановлення використовуються штатні місця кріплення. Згідно чинного законодавства на правах приватної власності володар автомобіля має право прийняти самостійно рішення про оснащення свого автомобіля додатковим обладнанням. Відмова виробника в виконанні гарантійних зобов’язань на цій підставі не є аргументованою, якщо не доведено, що гарантійний випадок є прямим наслідком встановлення додаткового обладнання. За 20 років не відомо жодного випадку в Україні, щоб когось позбавили гарантії на автомобіль на підставі того, що був встановлений CONSTRUCT.

    Чи можна нейтралізувати механічний замок за допомогою рідкого азоту?

    Теоретично за допомогою рідкого азоту можливо охолодити метал до температури, коли він стає крихким. Але із-за того, що метал має велику теплопровідність, для того щоб досягти цього на практиці в реальних умовах, потрібно буде автомобіль наповнити рідким азотом майже наполовину. В лабораторних умовах випробування замка Construct на стійкість до впливу низьких температур із застосуванням рідкого азоту підтвердило, що  руйнування замка таким способом на практиці в реальних умовах це «казки»

     
     

    Чи сертифіковане CONSTRUCT в Україні?

    Згідно з чинним законодавством України, механічні протиугінні замки не належать до переліку виробів, які підлягають обов’язковій сертифікації. CONSTRUCT - Схвалено УЛФ. Українська Локсмайстер Федерація – громадська некомерційна організація провідних спеціалістів в галузі безпеки. Одна із функцій організації – експертна оцінка продукції, проведення незалежних тестів, доведення до споживачів інформації про якість та реальні характеристики виробів. Замки CONSTRUCT мають експертну оцінку УЛФ – «Схвалено УЛФ».

    Бачив в Інтернеті, як відкривають замки методом бампінгу, це правда?

    Правда в тому, що такий метод дійсно існує. Але сучасний замок CONSTRUCT захищений від нього спеціальною конструкцією циліндру, яка унеможливлює використання цього методу на практиці в відношенні замків CONSTRUCT. Це підтверджує і Українська Локсмайстер Федерація.

     

    Чи можна виготовити додатковий ключ CONSTRUCT?

    Виготовити ключ можна в обраному вами Локсмайстер-центрі. Бланки ключів мають складний спеціальний профіль з боковою нарізкою. Вони  розповсюджуються виключно в дилерській мережі сертифікованих Локсмайстер-центрів, які підписують спеціальну угоду про дотримання правил копіювання ключів. Дублікат ключа виготовлюється тільки за персональною кодовоюкарткою. Це забезпечує високий та ефективний захист CONSTRUCT від несанкціонованого дублювання ключів.

    Який термін гарантії для замків CONSTRUCT?

    Продукція CONSTRUCT - супроводжується гарантійним сервісним та післягарантійним обслуговуванням, по всій території України. Гарантійний термін експлуатації замків Construct 1 рік з дня встановлення. Подовжений термін гарантії -- до 2 років за умов техогляду після першого року експлуатації.

    Якщо в каталозі CONSTRUCT відсутній замок на потрібну модель, що робити?

    CONSTRUCT-Ательє – авторизований центр монтажу, який існує на базі генерального імпортера CONSTRUCT в Україні. CONSTRUCT-Ательє виконує ексклюзивні, індивідуальні розробки протиугінних систем CONSTRUCT на автомобілі.

    Як що у Вас виникнуть інші запитання, для отримання відповідей:

     
    lock.uaУвесь перелік механічних та електромеханічних замків CONSTRUCT на різноманітні автомобілі можна знайти на сайті-вітрині - lock.ua!
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору