Комплексний протиугінний замок CONSTRUCT VARIO розроблений та встановлений спеціально для LEXUS LS / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Комплексний протиугінний замок CONSTRUCT VARIO розроблений та встановлений спеціально для LEXUS LS

  • 14.11.2018

    Комплексний протиугінний замок CONSTRUCT VARIO розроблений та встановлений спеціально для LEXUS LS

    Комплексний протиугінний замок CONSTRUCT VARIO розроблений та встановлений спеціально для LEXUS LS

    Почуття надійності та якості, сів і поїхав – саме так можна охарактеризувати повнорозмірний седан представницького класу LEXUS LS. Автомобіль для впевнених та успішних людей. Тому, такий автомобіль ласий шматочок і для крадіїв. Добре розуміючи це, власник моделі LS, приїхав до Києва із міста Суми спеціально, щоб завітати до CONSTRUCT Ательє, де завжди допоможуть захистити авто від угону.

     
     

    Фахівці CONSTRUCT Ательє, на цей раз, виготовили і встановили замок VARIO, в основу запірної частини капота був взятий замок HOODLOCK 016. Тепер LEXUS LS захищений ще краще, бо встановлений механічний протиугінний замок VARIO гарантує комплексний захист: блокує коробку перемикання швидкостей та капот. Кожна модель замка має унікальну конструкцію для конкретної моделі автомобіля та КПШ. Родзинкою даної розробки є не стандартне, приховане, розміщення циліндра замка, який встановлюється за допомогою зривних болтів на штатні кріплення в кузові автомобіля. Принцип роботи механічного протиугінного замку CONSTRUCT VARIO полягає в блокуванні рухомих вузлів механізму перемикання швидкостей та блокуванні кришки капоту відносно кузову авто.

     

    Тепер, власник LEXUS LS може бути спокійним за своє авто. Завдяки блокуванню одразу двох елементів автомобіля шансів у злодіїв немає.Якщо ви також хочете захистити від угону свій автомобіль, то звертайтеся до CONSTRUCT Ательє, фахівці якого порадять та запропонують варіанти захисту саме для вашої марки та моделі авто.

     
    lock.uaТакож, подивитись весь асортимент протиугінних замків та замовити їх ви можете на вітрині 24/7 - lock.ua!
     

    Протиугінний комплекс CONSTRUCT VARIO

     
     
    Кінцевим споживачам: у разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору