Construct – гідний вибір! Підсумки щорічної виставки АвтоТехСервіс 2018 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Construct – гідний вибір! Підсумки щорічної виставки АвтоТехСервіс 2018

  • 04.06.2018

    Construct – гідний вибір! Підсумки щорічної виставки АвтоТехСервіс 2018

    Construct – гідний вибір! Підсумки щорічної виставки АвтоТехСервіс 2018

    З 23 по 26 травня 2018 року у Міжнародному виставковому центрі (Київ) проходила унікальна автомобільна виставка з міжнародною участю АвтоТехСервіс 2018. Ця подія об’єднала різних професіоналів з автосервісів. Брали участь у ній і спеціалісти SPV Company Ltd.

    Construct – гідний вибір! Підсумки щорічної виставки АвтоТехСервіс 2018
     
    Протягом чотирьох днів відвідувачі стенду мали можливість особисто ознайомитися з найкращими протиугінними рішеннями від Construct та Spetrotec, а саме:
    • Механічні протиугінні замки Construct для керма (VOLANT), КПШ (GEAR), КПШ+капоту (VARIO) та капоту (HOOD LOCK).
    • Електромеханічні замки Construct для КПШ (SAFETRONIC) та КПШ+капоту (eVARIO).
    • Електронні кодові імобілайзери SPETROTEC та супутникові протиугінні системи iWATCHER
     

    Відвідування виставки – це не тільки візуальний огляд новинок, а і спілкування зі справжніми спеціалістами галузі. Тому на стенді постійно проводили консультації менеджери авто департаменту та провідні фахівці унікального інженерно-конструкторського бюро при SPV Company Ltd – Construct-Ательє. Спеціалісти радили, яке протиугінне рішення краще вибрати для конкретного автомобіля, пояснювали умови співпраці, розповідали про вигідну програму лояльності компанії.

     

    Особливим моментом став візит на виставку представників чеського заводу Construct, які з перших вуст могли розказати про своє бачення ринку протиугінних систем та особливості їхньої продукції. Нам вдалося поставити їм декілька запитань:

    Які враження від України та виставки АвтоТехСервіс?

    Незважаючи на нестабільну політичну та економічну ситуацію Україна є сучасною державою. Рівень виставки АвтоТехСервіс відповідає аналогічним виставкам у Європі. Особливо нам сподобалася дружня атмосфера, готовність людей надати якомога більше інформації як на виставці, так і в інших місцях нашого перебування. Репрезентація на виставці була зразковою – велика вдячність усім співробітникам та керівництву компанії SPV Copany Ltd за співробітництво. Нам було дуже приємно відчути їх старання та ентузіазм, що стосується марки CONSTRUCT.

    Яким ви бачите майбутнє протиугінних систем?

    На нашу думку, завжди найкращим рішенням буде комбінація механічної протиугінної системи з електронними елементами захисту.

    Чи плануєте ви ще приїжджати в Україну на такі заходи?

    Так, з великим задоволенням візьмемо участь у подібних заходах в майбутньому.
     

    SPV Company Ltd на виставці АвтоТехСервіс знову підтвердила, що є високопрофесійним лідером в Україні в області автомобільного механічного протиугінного захисту вже більше 20 років!

     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору