Локсмайстер на Печерську встановив систему антипаніки в ТРЦ «Проспект» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Локсмайстер на Печерську встановив систему антипаніки в ТРЦ «Проспект»

  • 16.05.2018

    Локсмайстер на Печерську встановив систему антипаніки в ТРЦ «Проспект»

    Локсмайстер на Печерську встановив систему антипаніки в ТРЦ «Проспект»
    Безпека відвідувачів – одна з головних цілей, що повинні переслідувати усі керівники закладів масового відвідування.
     
    Локсмайстер на Печерську встановив систему антипаніки в ТРЦ «Проспект»
     
    По-перше, цього вимагає закон. Так, нещодавно Кабмін наказав пожежним службам перевірити усі подібні організації на предмет облаштування евакуаційних виходів, справності протипожежних систем тощо. 
     
    По-друге, якщо торгово-розважальні центри та інші заклади піклуються про безпеку своїх відвідувачів, це говорить про їх високий рівень та правильне відношення до клієнтів.
    Системи антипаніки TESA Universal
     
    Одним із важливих елементів безпеки в закладі з масовим скупченням людей є система антипаніки. Без неї сьогодні не може нормально функціонувати жоден евакуаційний вихід. Вона дозволяє у випадку надзвичайної ситуації безперешкодно відчинити двері зсередини та покинути приміщення. В той же час ззовні двері захищені замками, що виключають несанкціоноване проникнення.
     
    До магазину «ЛоксМайстер на Печерську» звернулося керівництво ТРЦ «Проспект» із завданням повністю обладнати приміщення закладу системами антипаніки для забезпечення швидкої евакуації при надзвичайних ситуаціях. Спеціалісти запропонували усі виходи з приміщення обладнати дверними замками TESA CF60 та ручками антипаніки у вигляді натискної штанги, що повністю відповідають сучасним протипожежним нормам.
     
    Системи антипаніки TESA Universal
    Це рішення було саме тим, що потрібно було в даній ситуації, тому кваліфіковані фахівці «ЛоксМайстер на Печерську» приступили до виконання замовлення. В результаті у столиці стало на один ТРЦ більше, де всі еваковиходи обладнані належним чином.
     

    Якщо вам також необхідно обладнати власне приміщення надійними системами антипаніки, замінити чи встановити дверну фурнітуру, дотягувачі та інші елементи, необхідні для облаштування еваковиходів, звертайтеся до мережі магазинів «локсмайстер-центрів» або безпосередньо в SPV Company Ltd.

    lock.uaЗ більшою кількістю продукції та аксесуарів можна ознайомитися на сайті онлайн-вітрини – lock.ua!
     

    Системи антипаніки TESA Іспанія

     
     
    Кінцевим споживачам: у разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ. Для виготовлення додаткових ключів звертайтеся тільки до Авторизованих центрів. Адреси найближчих Центрів з виготовлення ключів дивіться ТУТ.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору