SPV Company Ltd. запрошує на InterBuildExpo 2017! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > SPV Company Ltd. запрошує на InterBuildExpo 2017!

  • 23.03.2017

    SPV Company Ltd. запрошує на InterBuildExpo 2017!

    SPV Company Ltd. запрошує на InterBuildExpo 2017!

    Запрошуємо кожного, хто дбає про свою безпеку та всіх професіоналів галузі до стенду SPV Company Ltd. з 29 березня по 1 квітня на міжнародній будівельній виставці InterBuildExpo 2017 у м. Києві, де ми представимо нові рішення у галузі безпечного замикання та декору.

    Цього року Ви побачите вже традиційні для стенду SPV Company Ltd. на InterBuildExpo двері APERTO®, які на виставці особисто представляє власник однойменної компанії, а в минулому кращий локсмайстер Ізраїлю – Хезі Хавуша.

    На нашому стенді буде представлена також новітня технологія ENTR®, яка перетворює звичайні двері на розумні.

    Серед замкових технологій ми поговоримо про інноваційні продукти, такі як оновлена механічна ключова платформа MUL-T-LOCK® CLASSIC PROTM з патентованим ключем та система контролю доступу стандарту ультимативної безпеки CLIQ®. Вперше в Україні буде представлено розроблену спільно з майстрами незламну фурнітуру підвищеного рівня захисту – ROSTEX® SOLID PRO.

    Звісно ж ми підготували ексклюзив і в напрямку декору та дизайну для наших партнерів: вперше буде представлено розширену лінійку дверної фурнітури ROSTEX®: дизайнерську, інтер’єрну, для громадських будівель, профільних дверей тощо. До Вашої уваги буде представлено і оновлений асортимент продукції для декорування поверхонь від Haogenplast та SlateStone®.

    Ми старанно працюємо та розвиваємося заради наших партнерів та клієнтів, співпрацюючи лише з кращими виробниками та брендами, перевіреними часом, тому на стенді SPV Company Ltd. на Вас чекає виключно цікава програма!

    До зустрічі на InterBuildExpo 2017!


     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору