Система Майстер-ключ для Сільської Ради селища Гора / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Система Майстер-ключ для Сільської Ради селища Гора

  • 30.06.2016

    Система Майстер-ключ для Сільської Ради селища Гора

    Система Майстер-ключ для Сільської Ради селища Гора

    Все більше наших співвітчизників в побудові розмежування доступу надають перевагу системі «Майстер-ключ» – зручному та надійному рішенню, яке можна використовувати як в приватному, так і в корпоративному секторі.

    За допомогою технічного рішення система «Майстер-ключ» робить непотрібним використання громіздких в'язок ключів у приміщенні з великою кількістю дверей і користувачів з розмежуванням прав доступу різних рівнів складності.


     
    Фахівцями «СПВ Компані Лтд.» було реалізовано багато проектів з установки систем «Майстер-ключ» в корпоративному сегменті, серед яких такі відомі державні установи як: Адміністрація Президента України, Верховна Рада України та Кабінет Міністрів України.

    Все більше державних установ різних рівнів довіряють безпеку системам «Майстер-ключ», надаючи перевагу зручності та простоті користування системою на об’єкті та її обслуговування.

    Продаж та встановлення систем «Майстер-ключ» для фахівців «Локсмайстер на Подолі» - звичайна робоча ситуація, тож  співпраця з Сільською Радою селища Гора,  була приємною та очікуваною подією.

    В приміщенні сільради знаходяться комунальні служби, що вирішують всі побутові потреби мешканців. Ефективне розмежування приміщення, надання доступу згідно службовим обов’язкам та надійне замикання майна  - задачі які поставив голова сільської ради, та були успішно виконані. В приміщенні було встановлено 15 нових замків Mul-T-Lock®  Sash Lock 204S та циліндрів MUL-T-LOCK 7x7. На службові виходи встановлено фіксовану фурнітуру Rostex 802.

    Система Майстер-ключ для Сільської Ради селища Гора  Система Майстер-ключ для Сільської Ради селища Гора  Система Майстер-ключ для Сільської Ради селища Гора  Система Майстер-ключ для Сільської Ради селища Гора

    Успішна реалізація чергового проекту з рішення контролю доступу в корпоративному секторі підтвердила статус «СПВ Компані Лтд.», як компанії, яка може запропонувати комплексне рішення безпеки для будь-якого об'єкта України.

    Детальніше про особливості ключових платформ MUL-T-LOCK® 7x7 читайте на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та в блозі bezpeka.spv.ua від кращих фахівців галузі.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору