Захист Porsche Panamera від Construct Ательє / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Захист Porsche Panamera від Construct Ательє

  • 13.06.2016

    Захист Porsche Panamera від Construct Ательє

    Захист Porsche Panamera від Construct Ательє

    Люксовий німецький хетчбек Porsche Panamera користується великою популярністю серед автовласників України в сегменті преміум-класу. Спортивно-розкішний характер нового Panamera проявляється не лише в ходових якостях і технічних характеристиках, але і в зовнішньому вигляді, який виділяє його з-поміж інших автомобілів.

    Безумовно, автомобіль такого класу, потребує надійного захисту, тому не дивно, що власник звернувся до Construct Ательє - авторизованого чеським заводом-виробником центру з монтажу ексклюзивних протиугінних систем з проханням встановити протиугінний замок Construct.

    Завдання перед інженерами постало непросте, адже такої моделі замка в каталозі виробника немає, до того ж консоль авто є суцільнолитою силуміновою конструкцією з незнімною декоративною поверхнею, що ускладнює установку.

    Протиугінні системи CONSTRUCT® для Porsche Panamera  Протиугінні системи CONSTRUCT® для Porsche Panamera  Протиугінні системи CONSTRUCT® для Porsche Panamera  Протиугінні системи CONSTRUCT® для Porsche Panamera

    Протягом двох днів інженерами-конструкторами Construct Ательє була виконана ексклюзивна розробка та професійний монтаж замка CONSTRUCT® на автомобіль Porsche Panamera і відтепер він надійно захищений від будь-яких зазіхань з боку зловмисників. Клієнт залишився задоволеним новою протиугінною системою, а інженери-конструктори – черговим виконаним цікавим неординарним завданням.

    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору