Суперсучасний еко-дизайн від WINSHIELD® прикрашатиме фасад Новопечерської школи / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Суперсучасний еко-дизайн від WINSHIELD® прикрашатиме фасад Новопечерської школи

  • 23.05.2014

    Суперсучасний еко-дизайн від WINSHIELD® прикрашатиме фасад Новопечерської школи

    Суперсучасний еко-дизайн від WINSHIELD® прикрашатиме фасад Новопечерської школи
    Практика оздоблення фасадів панелями, ламінованими декоративними ПВХ-плівками – один із основних трендів сучасного екологічно-безпечного будівництва популярного у Європі. Сьогодні все більше у багатьох галузях користуються попитом екологічно чиста продукція, сировина та матеріали, а у декорі домінує тяжіння до натуральних текстур та кольорів.
     
    Яскравим прикладом даної практики стала київська Новопечерська школа. Будівля освітнього закладу, створена за сучасним європейським дизайном, може похизуватись модним декоративним оснащенням фасадів. Фасад школи прикрашатимуть панелі, виготовлені за спеціальною технологією з теплоізолюючого матеріалу. Ззовні панелі будуть покриті алюмінієм та ламіновані ізраїльською ПВХ-плівкою WINSHIELD® LIGHT OAK (дуб світлий), що точно повторює текстуру натурального світлого дубу.
     
     
    Новопечерська школа – новітній заклад освіти для школярів з 1-го по 11-ий клас, що відкриє свої двері для дітей 1 вересня цього року. У новому освітньому закладі буде все необхідне: сучасно оснащені класи, цікава навчальна програма, кваліфіковані вчителі з України та з-за кордону, смачні обіди, спортивні майданчики, місця для прогулянок і дозвілля, а також власна медична служба з новітнім обладнанням.

    Роботи з оздоблення будівлі виконує партнер «СПВ Компані Лтд.» - група компаній «АМТТ», яка вже більше 16 років в Україні є лідером у виробництві алюмінієвих систем різного призначення (фасадні системи, стельові системи, віконні та дверні конструкції, вхідні групи), має власний завод, укомплектований автоматизованими виробничими лініями та висококваліфікований технічний персонал. Вражаючий послужний список компанії та низка реалізованих проектів повністю відповідають повній назві підприємства – «Алюмінієва мода третього тисячоліття».

    ПВХ-плівка WINSHIELD® (віншилд) була обрана нашими партнерами не випадково, адже професіонали свідомо довіряють професіоналам. Ізраїльська плівка WINSHIELD® вирізняється не лише високими експлуатаційними якостями: термостійкістю та стійкість до фізичних впливів, проте й якнайкраще тяжіє до сучасного світового еко-тренду. Широкий асортимент деревинної текстури модних кольорів, що імітують оригінальну деревину, перетворюють ПВХ-плівку WINSHIELD® (віншилд) у незамінний оздоблювальний матеріал.
     
     
    Новопечерська школа – не єдиний проект, який довіряє якості ПВХ-плівки WINSHIELD® (віншилд). Наразі компанія АМТТ, виконуючи роботи на будівництві третьої черги будинків ЖК Новопечерські липки, продовжує оздоблювати вікна новобудов ПВХ-плівкою WINSHIELD® кольору BIRCH TREE (дуб рустикальний), що має текстуру натурального дубу. Загальна площа скління у трьох будинках 3-ї черги складає 30000 м². Вікна виготовлені з німецького 5-камерного профілю VEKA, ламінованого плівкою WINSHIELD®, та з 2-камерним енергозберігаючим склопакетом.

    Вибір наших партнерів зайвий раз доводить, що віконно-дверні конструкції, декоровані WINSHIELD® (віншилд), гармонійно та естетично поєднуються з інтер'єрами та екстер'єрами приміщень, створюючи таким чином єдиний довершений дизайн. ЖК Новопечерські липки – яскраве тому підтвердження. Адже житловий квартал бізнес-класу Новопечерські липки – є одним із передових у Києві. Займаючи площу понад 19 га, сучасна архітектура комплексу вдало поєднується з потужною інфраструктурою – це численні магазини, салони, кафе, дитячий садок та школа, арт-галерея та фітнес-центр, аптека, відділення банку тощо.

    Широкий вибір дизайнерських рішень, які пропонує ПВХ-плівка WINSHIELD® (віншилд), надає простір для творчості та індивідуального пошуку. Саме тому бренд WINSHIELD® легко поставити в один ряд з такими поняттями, як смак, вишуканість та індивідуальність.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору