WINSHIELD® BIRCH TREE – тепер і для сендвіч-панелей / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > WINSHIELD® BIRCH TREE – тепер і для сендвіч-панелей

  • 14.01.2014

    WINSHIELD® BIRCH TREE – тепер і для сендвіч-панелей

    WINSHIELD® BIRCH TREE – тепер і для сендвіч-панелей
    «СПВ Компані Лтд», ексклюзивний імпортер високоякісної ПВХ-плівки WINSHIELD® ( віншильд ) ретельно стежить за потребами ринку та постійно розширює асортимент кольорів. Як результат, популярний колір для віконних профілів BIRCH TREE ( дуб рустікал ) відтепер надійшов і в широких рулонах 1320 мм для ламінації сандвіч-панелей.
     
    WINSHIELD® ( виншилд ) – спеціально розроблена плівка ПВХ (полівінілхлорид) / ПММА (поліметилметакрилат) для ламінування вікон, дверей, панелей та інших виробів як для зовнішнього, так і для внутрішнього застосування. ПВХ-плівка WINSHIELD®( віншильд ) виробництва Kibbutz Haogen ( кібуц Хаоген ) вирізняється високою стійкістю до агресивних умов довкілля і довговічністю. Вироблена на новому німецькому обладнанні з високоякісної сировини, ПВХ-плівка WINSHIELD® ( виншилд ) екологічно чиста, вона не тріскається й не вигорає, не вимагаючи при цьому спеціального догляду.
     
     
    WINSHIELD® BIRCH TREE ( дуб рустікал ) завдяки природному кольору й тисненню – не лише практичне, а й естетичне рішення для ламінації сендвіч-панелей як в екстер’єрі (наприклад, каркасних будівель, полотна воріт, балконних конструкцій), так і у приміщеннях ( стінові панелі ).
     
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору