Тільки для наших партнерів: високоякісна порізка плівки WINSHIELD / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Тільки для наших партнерів: високоякісна порізка плівки WINSHIELD

  • 03.03.2014

    Тільки для наших партнерів: високоякісна порізка плівки WINSHIELD

    Тільки для наших партнерів: високоякісна порізка плівки WINSHIELD
    SPV Company Ltd. – ексклюзивний імпортер ізраїльської ПВХ плівки WINSHIELD® (віншильд) в Україну. З самого початку роботи нашої компанії пріоритетним напрямом для нас є довгострокова плідна співпраця з українськими виробниками. Для наших партнерів ми здійснюємо послугу по порізці плівки WINSHIELD як по ширині так і відмотуємо по довжині.
     
    Попит на ізраїльську ПВХ плівку WINSHIELD® (віншильд) постійно зростає, серед виробників вона знайшла широке застосування для ламінації профілю з ПВХ та алюмінію, а також сандвіч -панелей та підвіконня. Щоб здійснювати порізку та відвантаження вчасно та якісно, SPV Company Ltd розширила відділ з надання цих послуг.
     

     
    Відтепер відділ порізки переїхав в нове приміщення, обладнане високоточним професійним обладнанням. Додатково до порізочної машини для рулонів шириною 1320мм, закупили ще одну машину для рулонів шириною 660мм яка здатна забезпечити найвищу точність порізки. На цій важливій ділянці працюють молоді, але досвічені фахівці, які пройшли навчання на заводі Kibbutz Haogen (Ізраїль), де виробляється плівка WINSHIELD® (віншильд). Крім вказаних послуг, наші фахівці здійснюють перевірку якості кожного рулону, яку засвідчують спеціальним стікером «якість перевірено».
     
    Наша компанія готова до нового будівельного сезону та чекаємо Ваших замовлень!
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору