Україні бути безпечною: підсумки щорічної виставки УЛФ Експо 2018 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Україні бути безпечною: підсумки щорічної виставки УЛФ Експо 2018

  • 20.07.2018

    Україні бути безпечною: підсумки щорічної виставки УЛФ Експо 2018

    Україні бути безпечною: підсумки щорічної виставки УЛФ Експо 2018

    13 липня відбулася чергова виставка УЛФ-Експо 2018 на базі готелю «Братислава» в Києві. Подія об’єднала основних фахівців галузі безпечного замикання, членів Української Локсмайстер Федерації, іноземних гостів та усіх бажаючих її відвідати.

     

    Генеральним партнером виставки стала SPV Company Ltd. Паралельно з цим відбувся з’їзд Української Локсмайстер Федерації (УЛФ), на якому були відзначені кращі досягнення у галузі за останній рік, прийняті нові члени, обговорені важливі питання.

    Кожен відвідувач виставки мав змогу ознайомитися з новинками продукції безпечного замикання для будь-яких об’єктів – житла, офісу, виробничого приміщення тощо. На виставці були представлені наступні світові бренди:

     

    Крім того, було представлено два стенди від SPV COMPANY LTD. В першому демонструвалися сучасні дотягувачі RYOBI, а також новинки систем «Антипаніка» та інше обладнання для евакуаційних виходів. Другий стенд був присвячений виготовленню систем «Майстер ключ» та дублюваню ключів за допомогою NINJIA VORTEX від KEYLINE, а також циліндрам від ABLOY та MUL-T-LOCK.

    Найбільш цікавою частиною програми було випробування «Справжній УЛФ ТЕСТ». Цього року його пройшли захисні протектор від DISEC DIAMOND та CLS 5 з броньованою юбкою та без неї, а також незламна фурнітура ROSTEX SOLID PRO+. Слід зазначити, що навіть на злам вдосконалених протекторів DIAMOND було витрачено досвідченими локсмайстрами більше 10 хвилин, а броненакладки CLS 5 з броньованою юбкою і взагалі не піддалися зламу. Аналогічну надійність показала і фурнітура SOLID PRO+. На її злам було затрачено багато часу.

    Безпекові технології розвиваються, а продукція, яку реалізує SPV COMPANY LTD, стає ще більш надійною!

    lock.uaЗамовляйте вже сьогодні надійну захисну продукцію від SPV Company Ltd на сайті-вітрині lock.ua!
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору