Фахівці «СПВ Компані Лтд.» на Міжнародній виставці Essen Security 2014 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Фахівці «СПВ Компані Лтд.» на Міжнародній виставці Essen Security 2014

  • 08.10.2014

    Фахівці «СПВ Компані Лтд.» на Міжнародній виставці Essen Security 2014

    Фахівці «СПВ Компані Лтд.» на Міжнародній виставці Essen Security 2014
    Кожні два роки в німецькому місті Ессен відбувається одна з основних подій у галузі безпеки - Міжнародна виставка Essen Security, що традиційно збирає на своєму майданчику фахівців галузі та світових лідерів з виробництва продукції безпеки. Цьогорічний захід Essen Security 2014 відзначив свій 40-річний ювілей та характеризувався значною кількістю відвідувачів та учасників.
     
    Фахівці «СПВ Компані Лтд.» - постійні відвідувачі Essen Security, адже подібні заходи - це не лише свіжий подих нових технологій та розробок, нові ділові зв’язки та контакти, але й найкращий спосіб зустрітися з нашими численними партнерами, поділитися своїм та перейняти чужий досвід. Відбулись зустрічі на стендах наших партнерів: компаній, що входять до концерну ASSA ABLOY, MORSE WATCHMANS (KeyWatcher), YLI Electronics, KEYLINE, LINK, KNOCK N'LOCK.
     
     
    Було представлено чимало новинок. Зокрема продемонстрований спеціальний силіконовий футляр для висячого замка WatchLock® від MUL-T-LOCK® (Мультилок), який покликаний надавати підвищеного захисту замку від впливу погодних умов. У свою чергу німецька компанія EFF EFF® (Ефф Ефф), окрім традиційної продукції, показала новий дотягувач з можливістю фіксувати відчинений стан дверей під певним зазначеним кутом.
     
    Під час зустрічі з керівним складом американської компанії Morse Watchmans (Морс Вотчманс), на якій були присутні дилери компанії з багатьох країн, були продемонстровані нові властивості системи KeyWatcher® Touch: покращений інтерфейс користувача, голосові підказки під час отримання та повернення ключів, а також обговорені особливості використання систем KeyWatcher® та KeyBank® в автосалонах.
     
     
    Серед новинок компанії YLI Electronics (Ілі Електронікс) можна відзначити низку нових електроригелів, електромагніти з інтегрованою у них відеокамерою, що дозволяє ідентифікувати осіб, які проходять в приміщення, аксесуари до СКД - кнопки з нержавіючої сталі для вузьких рам та безконтактні кнопки, оновлена серія магнітних утримувачів для протипожежних дверей.
     
    На стенді італійської компанії KEYLINE® традиційно була представлена низка фірмових верстатів для виготовлення ключів, які здобули велику популярність серед локсмайстрів, завдяки надійності та комфорту у використанні. Особливе місце було відведене новим верстатам KEYLINE® серії NINJA – VORTEX та LASER. KEYLINE® Ninja Laser зі змінними швидкостями та інноваційними лещатами призначений для дублювання ключів англійського типу та автомобільних ключів. У свою чергу KEYLINE® Ninja Vortex продемонстрував високу точність та швидкість процедури нарізки високосекретних ключів, перфоключів та ключів англійського типу.
     
     
    Компанія KNOCK N'LOCK™ (Кнок Лок) продемонструвала новий тип висячого замка, що здатен працювати при зануренні під воду до 5 м та температурі -40°С.
     
    Виставка Essen Security стала справжнім джерелом нового досвіду, допомогла поглибити технічні навички та професійні знання. Ми вдячні нашим партнерам за теплий прийом та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю. Більш детальні огляди новинок від наших іноземних партнерів чекайте у свіжих новинах!
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору