Наші іноземні партнери - KNOCK N'LOCK / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Наші іноземні партнери

  • KNOCK N'LOCK, Ізраїль

     
    Прислухайся до майбутнього

     
     
     
    ІСТОРІЯ
     
    Компанія Knock n’Lock Ltd. – світовий лідер серед постачальників інноваційних електромеханічних пристроїв замикання. Це унікальні замки, яких не видно у дверному полотні. Рішення Knock n’Lock ( кнок лок ) ґрунтуються на базі запатентованої технології Knock Code Technology, яка не має аналогів у світі. Це технологія передачі кодованого акустичного сигналу, який поширюється у твердих предметах (метал, дерево, скло та пластмаса тощо). Сигнал має криптостійку комбінацію, тож, на відміну від радіохвиль, його не можна відсканувати. Зашифрований код передається механічними ударами на зразок стуку дятла по стовбуру дерева (саме дятел є фірмовим знаком продукції Knock n’Lock). Завдяки Knock Code Technology, замки Knock n’Lock ( кнок лок ) можуть встановлюватися без наскрізних отворів у дверному полотні – а це значить, що зловмисники не дістануться до замка. Продукція Knock n’Lock ( кнок лок ) вирізняється найвищим рівнем таємності, простотою використання й інсталяції, найсучаснішими технологіями та безпрецедентним рівнем захисту пристроїв від вандалізму.
     
     
     
     
    ПРО ПАРТНЕРСТВО
     
    Висока технологія передачі кодованого акустичного сигналу для замикання з’явилася в нашій країні завдяки «СПВ Компані Лтд». З 2006 року «СПВ Компані Лтд» стала ексклюзивним дилером компанії Knock n’Lock Ltd. в Україні. Дилер демонструє можливості, які відкриває Knock n’Lock ( кнок лок ), під час міжнародних, всеукраїнських та регіональних виставок технологій для безпеки та комфорту життя й роботи. За сприяння «СПВ Компані Лтд» українські локсмайстри опановують нюанси монтажу й обслуговування «дятлів» під час професійних тренінгів і семінарів із представниками Knock n’Lock Ltd. Найпопулярніша продукція Knock n’Lock ( кнок лок ) в Україні – це універсальний замок VL463 із брелком, блокіратор BD825 і блок керування СU813 для вхідних дверей, сейфів і контейнерів. Для великих офісів замість брелоків Knock n’Lock ( кнок лок ) використовують кодову панель: щоб дати доступ до приміщення, співробітникові не треба видавати окремий брелок – він увійде, натиснувши потрібну комбінацію цифр на панелі.
     
     
     
     
    ЧОМУ МИ ОБРАЛИ KNOCK N'LOCK?
     
    Дуже високий рівень безпеки, стійкість до вандалізму і екстремальних погодних умов
    Встановлювати й користуватися просто і недорого
    Знімає проблему крадіжки чи несанкціонованого дублювання ключів
    Відсутній ризик перехоплення особистих даних
     
     
     
    ПРО КОМПАНІЮ
     
    Винахід Knock Code Technology дав замкам Knock n’Lock (кнок лок ) унікальну перевагу: вони повністю протистоять традиційним методам несанкціонованого проникнення до приміщення. Блокіратор встановлюється зсередини і не має зовні жодної деталі. Відкривають Knock n’Lock ( кнок лок ) за допомогою брелока або вмонтованої у двері панелі з цифровою клавіатурою. Достатньо лише набрати код і притиснути до дверного полотна в місці, де розташований замок, – і механізм розблокується. Код передається блокувальному пристрою за допомогою зашифрованого акустичного сигналу через полотно самих дверей досередини. Серія з сімнадцяти ударів – це криптостійка комбінація часових інтервалів між ударами, яка змінюється щоразу під час передачі фізичного коду і має егімільярди (мільярд мільярдів) варіантів.
     

     
    Якщо втрачено ключ-брелок, стороння людина не зможе ним скористатися, підібравши фізичний код, – а власникові досить придбати новий брелок. Пристрій функціонує автономно. Він живиться від літієвого елементу, ресурс якого дорівнює 3-4 рокам – при 10 відмиканнях на добу. Фізичний код доступу складається з 4-х, 5-ти або 6-ти цифр і має мільярди можливих комбінацій.
     
    У житловому приміщенні зазвичай Knock n’Lock ( кнок лок ) монтують на вхідні двері як додатковий замок або використовують спеціальний блокіратор тяги багатоспрямованного замка. В останньому випадку не можна відкрити основний механічний замок навіть "рідним" ключем, не розблокувавши попередньо пристрій блокіратора. Для офісних та виробничих приміщень Knock n’Lock ( кнок лок ) цінний тим, що з його допомогою можна дізнатися, хто, в який день і в який час відчиняв або намагався відчинити двері, та надавати права доступу. Knock n’Lock ( кнок лок ) у поєднанні з GSM-модемом дає змогу управляти блокіратором та накладним замком за допомогою мобільного телефону та реалізовувати функції охорони приміщення і контролю положення дверей (відчинені або зачинені). Всі замки працюють із фірмовим програмним забезпеченням і дозволяють здійснювати аудит подій та обліковувати робочий час. Крім того, власник може надавати доступ за розкладом, на один або декілька разів, за двома кодами, із затримкою часу, керувати доступом на відстані.
     

     
    Knock n’Lock ( кнок лок ) – не лише для вхідних дверей. Моделі для сейфів можуть стати альтернативою комбінаційним і електромеханічним замкам або використовуватися разом із ними. Замки Knock n’Lock ( кнок лок ) застосовуються також для замикання комерційних автомобілів та морських контейнерів, ігрових і торгівельних автоматів, платіжних терміналів, електророзподільних шаф. При цьому відмикати різні пристрої можна одним ключем. Для урядових і оборонних об’єктів компанія пропонує спеціальні розробки, які допоможуть довести випадки шахрайства і стануть на заваді шпигунству.

    Працюючи по всьому світу через ексклюзивних партнерів, компанія Knock n’Lock Ltd. допомагає споживачам задовольнити потребу в безпеці, таємності та зручності.
     
     
     
     
    Найпопулярніші продукти Knock n’Lock:
    Замки та аксесуари KNOCK N'LOCK
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору