«СПВ Компані Лтд.» нагороджено листом подяки ABLOY Oy / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > «СПВ Компані Лтд.» нагороджено листом подяки ABLOY Oy

  • 30.09.2014

    «СПВ Компані Лтд.» нагороджено листом подяки ABLOY Oy

    «СПВ Компані Лтд.» нагороджено листом подяки ABLOY Oy
    19 вересня у Таллінні на урочистій зустрічі дилерів компанії ABLOY Oy комерційному директору «СПВ Компані Лтд.» - Андрію Сидоренко був вручений лист подяки за плідну багаторічну співпрацю. Співпраця наших компаній розпочалась у 1999 році, а у 2000 році ми стали генеральним імпортером продукції ABLOY Oy.
     
    Щорічна урочиста зустріч дилерів приурочується до вручення премії «Acknowledged by Abloy in Estonia» («Визнаний компанією Аблой в Естонії») за особливий вклад у галузь безпечного замикання протягом минулого року, потужні технічні знання та значні результати в реалізації продукції ABLOY® (Аблой). Цьогоріч премія була вручена вже у тринадцяте.
     
     
    Зустріч дилерів розпочалась з семінару, у рамках якого пройшла презентація нових продуктів ABLOY® (Аблой) – механічних та електромеханічних замків, дверної фурнітури у новій обробці – Dragon Chrome, що має активне антибактеріальне покриття. Зокрема нову обробку отримала низка дверних ручок ABLOY®, які створили фінські топ-дизайнери Харрі Коскінен (Harri Koskinen) та Тімо Сарпанева (Timo Sarpaneva). Це такі моделі ручок, як: ABLOY® Domus 12, Forum 4, Forum Exit 4, Jousi 25, Polar 6, Polar Exit 6, що вирізняються стильними формами та підвищеною ергономічністю.
     
     
    Увечері після офіційного зібрання гості були запрошені на святкування 20-річчя естонського філіалу ABLOY Oy, який розпочав свою діяльність у січні 1994 року. Зараз у філії працює сім співробітників, а очолює її – Янне Салокангас (Janne Salokangas), менеджер зі співпраці з Україною та країнами Балтії.
     
    Сподіваємось і на подальшу співпрацю з партнерами з ABLOY Oy для ефективної побудови безпечного та екологічного майбутнього наших країн.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору