Фурнітура BARYT – бюджетне рішення від ROSTEX® / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Фурнітура BARYT – бюджетне рішення від ROSTEX®

  • 04.03.2014

    Фурнітура BARYT – бюджетне рішення від ROSTEX®

    Нещодавно на склад «СПВ Компані Лтд» надійшла нова інтер’єрна фурнітура BARYT (баріт) від чеського постачальника ROSTEX® (ростекс). Фурнітура на роздільних щитках, доступна для замовлень у двох обробках – нікель сатин та титан. Однією з численних переваг фурнітури ROSTEX® є стійкість покриття. Ви можете бути впевненими, що в процесі щоденного користування фурнітурою, зовнішній вигляд ручок, щитків залишиться незмінним, покриття не зітреться. Фурнітура BARYT (баріт) виготовляється з особливого міцного матеріалу - цинк-алюмінієвого сплаву Zamak (замак).
     
     
    Конструкція ручки та щитка простої та лаконічної форми, основний акцент зосереджено на зручній зігнутій ручці. Дизайн ручки пасуватиме сучасним інтер'єрам. Дуже добре вписується в приміщеннях громадського призначення: офіси, готелі, магазини тощо. Окрім того, ручка має достатню довжину, 113 мм, завдяки чому приємно тримається у руці.
     
    Щитки ручок можуть кріпитись як на стяжних гвинтах, так і на саморізах. Ручки ROSTEX® BARYT (ростекс баріт) можна також поєднувати з протекторами інших виробників. Особливо вдалим виявилось поєднання ручок ROSTEX® BARYT в обробці нікель сатин разом із захисним протектором MUL-T-LOCK Esety SL3 (мультилок есеті) в аналогічній обробці. Як результат, ручки ROSTEX® BARYT (ростекс баріт) можна монтувати на вхідні двері із замками багатонаправленого замикання MUL-T-LOCK М603, М267, 265 та іншими.
     
     
    Замовляйте фурнітуру BARYT від ROSTEX® – і ви отримаєте вдале бюджетне рішення для дверей дому чи офісу.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору