Вхідні двері до Європи / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Вхідні двері до Європи

  • 05.09.2013

    Вхідні двері до Європи

    Вхідні двері до Європи
    Омер Ятир (Omer Yatir), представник ізраїльського підприємства-виробника вхідних дверей безпеки RB-Doors, нещодавно відвідав Україну на запрошення «СПВ Компані Лтд.» Менеджер із розвитку міжнародного бізнесу компанії Rav-Bariach (Рав Баріах) ознайомився з асортиментом і умовами продажу дверей у нашій країні.
     
    «СПВ Компані Лтд.» - ексклюзивний постачальник RB-Doors на український ринок із 1996 року. Омер Ятир (Omer Yatir) разом із представниками «СПВ Компані Лтд.» перевірив, як доставляється продукція Rav-Bariach. На прохання імпортера, спеціально для клімату України двері RB-Doors виготовляють із застосуванням новітніх матеріалів, які надають продукту високих теплоізоляційних властивостей. Щоб уникнути пошкоджень при транспортуванні до нашої країни, Rav-Bariach розробив спеціальну упаковку для дверей RB-Doors.
     
     
    Експорт-менеджер ізраїльського виробника-гіганта був вражений внутрішнім контролем якості імпортованих товарів в «СПВ Компані Лтд.» «Український покупець отримує найкращі зразки нашої продукції. Я бачу прискіпливість у роботі і поважне ставлення до партнерів і клієнтів – я бачу в Україні Європу», - зазначив Омер Ятир (Omer Yatir).
     
    Rav-Bariach (Рав Баріах), підприємство, яке спеціалізується на виробництві дверей RB-Doors, заснували в 1973 році. За 40 років Rav-Bariach стало світовим гігантом із виробництва вхідних дверей безпеки. До 2011 року двері заводу Rav-Bariach були відомі українському споживачеві під брендом Mul-T-Lock. Протягом 2010 та 2011 років на підприємстві повністю оновили виробничі лінії на найсучасніше у світі обладнання Salvagnini і дали продукції нове ім’я - RB-DOORS, при цьому залишивши незмінним логотип бренду Muscleman.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору