Наші іноземні партнери - RB-LOCKS / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Наші іноземні партнери

  • RB-LOCKS, Ізраїль

     
    Інноваційна безпека
     
     
    ІСТОРІЯ

    Підприємство Rav-Bariach ( RB-GROUP ), яке спеціалізується на виробництві замків, циліндрів, сейфів та дверей, заснували в 1973 році. За 40 років Rav-Bariach ( RB-GROUP ) стало світовим гігантом із виробництва продукції безпеки. До 2011 року двері заводу Rav-Bariach ( Рав Баріах ) були відомі українському споживачеві під брендом MUL-T-LOCK ( мультилок ). Протягом 2010 та 2011 років на підприємстві повністю оновили виробничі лінії на найсучасніше у світі обладнання Salvagnini і дали продукції нове ім’я - RB-DOORS ( рб-дорз ), при цьому залишивши незмінним логотип бренду Muscleman ( мускулмен ) Підрозділ компанії, який займається випуском замкової продукції, називається RB-LOCKS. Компанія виробляє свою продукцію тільки в Ізраїлі в місті Ашкелон.
     


     
     
    ПРО ПАРТНЕРСТВО

    Ексклюзивним постачальником продукції безпеки від ізраїльського виробника на український ринок «СПВ Компані Лтд» стала у 1996 році. Компанія продовжила традиції тісної співпраці з новоствореним брендом RB-LOCKS, у якому побачила перспективу розвитку на українському ринку продукції безпрецедентного рівня безпеки. «СПВ Компані Лтд» – єдина в Україні компанія, що імпортує на вітчизняний ринок високотехнологічну продукцію та пропонує повний спектр їх сервісного обслуговування.
     
    RB-LOCKS
     
    ЧОМУ МИ ОБРАЛИ RB-LOCKS?
     
    Найвищий рівень безпеки - захист від різноманітних видів атак
    Випробування продукції на внутрішньому ринку виробника в умовах загострених воєнних конфліктів
    Повний цикл виробництва на найсучаснішому заводському обладнанні
     
    ПРО КОМПАНІЮ

    На сьогодні RB-LOCKS ( рб-локс ) входить до переліку найбільш авторитетних брендів в Ізраїлі. Згідно з опитуваннями, 90% громадян упізнали та висловили довіру до символіки бренду.

    Замки та циліндри RB-LOCKS стали синонімом безпеки не лише для мільйонів споживачів у Ізраїлі – високобезпечні вироби постачають на п’ять континентів.
     
    RB-LOCKS
     
     
     
    Сертифікати:

     
    RB-LOCKS    certificate
     
    Найпопулярніші продукти RB-LOCKS:
    Замкові циліндри RB LOCKS
     
    Читайте також:
    RB-LOCKS KEYLOCX
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору