Свіжий дизайн дверей для світлого інтер’єру / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Свіжий дизайн дверей для світлого інтер’єру

  • 03.09.2013

    Свіжий дизайн дверей для світлого інтер’єру

    Свіжий дизайн дверей для світлого інтер’єру
    Модна новинка зі світу дверей: вхідні сталеві двері RB-Doors ART 509 тепер комплектуються торцевим профілем кольору «світлий алюміній». «СПВ Компані Лтд.» пропонує свіже кольорове рішення для високоякісних дверей RB-Doors із вересня 2013 року. RB-Doors успішно продаються в Україні з 1996 року і відомі під брендом Mul-T-Lock. «СПВ Компані Лтд.» підтримує на складі всі типорозміри двох моделей дверей ART 509 і STANDARD 849, розроблені з урахуванням вимог українських споживачів.
     
    PI
     
    Модель дверей RB-Doors ART 509 спеціально створена для декорування накладками. МДФ-накладка з оздобленням VINORIT або натуральний шпон традиційно кріпляться до дверей за допомогою спеціального алюмінієвого профілю чорного кольору. Це надає торцю бездоганного вигляду.
     
    Водночас світлі відтінки дедалі частіше приваблюють дизайнерів інтер’єрів та архітекторів.
    Білий колір незмінно популярний в сучасних та класичних напрямках інтер’єру. Адже світла гама дарує відчуття чистоти та легкості – хай там що відбувається за вікном. – Також світлі меблі та двері надають значно більше можливостей для фантазії в кольорах текстилю, добре поєднуються з насиченими та яскравими акцентами. Світлі кольори гармоніюють зі срібною та золотою патиною, яка підкреслює фрезерований рисунок, виділяє структуру тиснення на покритті».
     

    Якщо вхідні двері декоровані білими або молочного відтінку накладками, однотонні та з текстурою дерева, торець гармонійно виглядає в ясних тонах. До профілю кольору «світлий алюміній» ідеально пасує захисна фурнітура ROSTEX із нержавіючої сталі з обробкою «сатин хром». Нові RB-Doors – традиція надійності, уважна до краси.
     
     

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору