Технології високого польоту / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Статті та огляди
Головна > Інфоцентр > Статті та огляди > Технології високого польоту

  • 10.10.2012

    Технології високого польоту

    Технології високого польоту
    В сучасному світі літак вже не розкіш, а необхідність. Не власний, звичайно ж, а взагалі як явище. Сідаючи в літак, у вас не виникає сумнівів, що він витримає надзвичайні динамічні навантаження, які виникають при русі в повітрі із швидкістю 800 км/год ще й при турбулентності. При цьому кількість металу, що використана при виготовленні літака зведено до мінімуму, адже він має бути не тільки міцним, а й легким – щоб злетіти.
     
    Конструкторські розробки і високотехнологічне виготовлення всіх вузлів, а не кількість металу, є гарантом міцності. Саме крило літака покладено в основу конструкції ізраїльських дверей RB-Doors – їх розробником був авіаконструктор.

    Конструкція дверей являє собою два суцільногнутих листа гальванізованої сталі, що з’єднані між собою ребрами жорсткості спеціальної конструкції. Всередині полотно запонене мінеральною ватою. Виготовлення полотна від порізки металу до виходу готового полотна повністю автоматизоване. Комплектація дверей замком і додатковими елементами замикання відбувається вручну, роботу кожного механізму після монтажу перевіряють.
     
     
    Для захисту від підробок на полотні дверей RB-Doors®
    є фірмове тавро – золотий Muscle-man
     
    Виробник дверей RB-Doors підприємство Rav-Bariach було засноване в 1973 році, за 40 років воно накопичило чималий досвід. В Україну двері постачаються з 1996 року і добре відомі українському споживачу під брендом Mul-T-Lock. За 2010 та 2011 роки підприємство повністю оновило виробничі лінії на сучасні, а продукція отримала нове ім’я - RB-Doors. Логотип Muscleman залишився незмінним.

    Крім основної лінії з виробництва дверних полотен запущено фарбувальний цех і автоматичну лінію з виробництва рам. Рами - це ще одне конструктивне ноу-хау підприємства. Рама шириною 130 мм анкерується в стіну і бетонується при монтажу. В результаті рама складає монолітну конструкцію із стіною, вирізати або вибити яку просто неможливо.

    Сьогодні в Україні представлено дві базові серії дверей RB-Doors, які було вдосконалено з урахуванням особливостей українського ринку – це серія STANDARD, модель G849, і серія ART, модель 509. Двері сертифіковано в Україні за системою УкрСЕПРО як двері металеві протиударні вхідні в квартири за опором зламуванню першої категорії з класом вогнестійкості ЕІ 30. Для захисту від підробок на полотні є фірмове тавро та голограма з торця дверей.
     
     
    Стандарт безпеки

    Модель G849 серії STANDARD укомплектована 4-направленим циліндровим замком RB365, одним додатковим механізмом М12 Gladiator, двома антизрізами Gladiator, трьома захищеними від знімання завісами. Така конструкція забезпечує фіксацію полотна по всьому периметру. Особливість цієї моделі в тому, що полотно підготовлене до інтеграції електромеханічного блокіратора Knock N’Lock BD825. Блокіратор Knock N’Lock BD825 – це унікальна розробка ізраїльського підприємства Е-Lock, він блокує тягу основного замка і не має видимих елементів ні з якого боку полотна. Блокується автоматично при замиканні замка, а розблоковується за допомогою кодового брелока, який необхідно притиснути до полотна, щоб передати кодовий сигнал.
     
    Основний замок
    RB365
    Додатковий замикаючий
    механізм
    М12 Gladiator
    Ригель боковий
    з наконечником
    Антизріз
    Gladiator фіусує по-
    лотно з боку завіс.
    В комплектації 2 шт

     
    Пьєзоелемент, що знаходиться в середині полотна приймає серію кодових акустичних сигналів і розблокує замок. Навіть якщо ваші ключі і брелок потрапили в руки зловмисників, відкрити замок не знаючи кода неможливо.
     
    Модель G849 постачається в ПВХ-покритті VINORIT або в порошковій фарбі.
     
    ПВХ-покриття VINORIT було спеціально розроблено для оздоблення вхідних дверей. Двері з таким видом декору виробляються вже 40 років і багато з них стоять під палючим ізраїльським сонцем десятки років не втрачаючи зовнішній вигляд. Цей вид декору не втрачає актуальності завдяки тому, що постійно з’являються нові кольори покриття VINORIT, що відображають сучасні тенденції дизайну приміщень.

    У 2010 році з’явилися двері нового дизайну – вкриті порошковою фарбою. Даний вид декору поєднує у собі відмінні механічні властивості, високу стійкість до корозії та впливу високих температур, хімічних та радіоактивних речовин. Таке покриття вимагає ідеальної підготовки поверхні – полотно дверей має бути абсолютно гладким і рівним.
     
     
    Стиль сучасного котеджа підкреслять двері RB-Doors вкриті порошковою фарбою, які об’єднали в собі новітні технології і дизайн

    Покриття дверей RB-Doors порошковою фарбою здійснюється на спеціальній лінії, що одночасно фарбує 40 дверей. Це автоматизований процес без втручання людини, металеві деталі оброблюються на стрічковому конвеєрі на всіх етапах контрольованих і автоматичних процесів: підготовка - хімічні та механічні чистки, власне покриття, опалення в духовці. У результаті колір та покриття виходить рівномірним і товщиною у 80 мкм. Ця технологія дозволяє фарбувати не тільки полотно дверей, а й рами та інші елементи – інсерт, лиштву, декоративний профіль. В результаті замовник отримає конструкцію в єдиному кольорі.

    Двері покриті порошковою фарбою мають строгий стриманий вигляд і добре впишуться в інтер’єр квартири чи котеджу в стилі хай-тек, мінімалізм, футуризм, а також підійдуть для офісів, громадських приміщень, виробничих та торгових підприємств. Високі експлуатаційні характеристики дозволяють використовувати їх у несприятливих умовах.
     
     
    Двері – конструкція динамічно навантажена, тому вони не повинні бути важкими.
    Виготовити міцну зламостійку конструкцію і уникнути при цьому перевантаження металом можливо лище інженерними рішеннями і якісним виконанням конструктивних вузлів
     
     
    Стильно та сильно

    Дизайну вхідних дверей люди приділяли велику увагу ще з античних часів. Дизайн річ дуже індивідуальна, єдиного рішення в ньому не може бути. Але ж досягти якісного виготовлення дверей можна лише при серійному заводському виробництві. Як поєднати дизайн і безпеку? Рішення було знайдене – це конструктив сталевих дверей ізраїльського заводського виготовлення і декоративні накладки з МДФ плити, що виготовляються на індивідуальне замовлення клієнта в Україні.

    Спеціально для декорування накладками з обох боків розроблена друга серія дверей – ART модель 509. Двері ART мають спеціальний алюмінієвий профіль по периметру полотна за допомогою якого фіксуються накладки з МДФ плити 10 або 16 мм. Завдяки профілю двері з накладками мають бездоганний вигляд.
     
    Профіль Арт
    фіксує накладки
    на двері та надає
    дверям заверше-
    ного вигляду
    Замок RB365
    замикає двері у
    4 напрямках

    Додатковий
    механізм М12
    Gladiator фіксує
    нижню частину
    дверей

    Антизріз
    Gladiator фіусує по-
    лотно з боку завіс.
    В комплектації 2 шт

     
    Найпопулярніший вид оздоблення на сьогодні – це МДФ плита фрезерована та ламінована ПВХ-покриттям VINORIT®. Ви можете вибрати дизайн із каталогу готових рисунків або ж замовити накладку за власним ескізом. Палітра покриття 27 кольорів та можливості патинування дозволяють створити накладку під будь-який інтер’єр та екстер’єр. Важливою перевагою цього декору є стійкість до впливу зовнішнього середовища – ультрафіолету та вологості. МДФ-накладки в покритті VINORIT® можна використовувати на вулиці за умови наявності дашка над дверима.

    Другий вид оздоблення – це МДФ-плита покрита шпоном цінних порід деревини або шпоном дуба тонованим у різні віддтінки. Плита може бути гладкою або із рисунком нанесеним фрезеруванням. Цей вид декору не призначений для використання на вулиці.

    Декорування дверей МДФ-плитою покращує тепло та звукоізоляцію полотна, підвищує безпеку захищаючи замки – інструменти для різки металу застосувати на таких дверях ускладнено.

    Модель 509 хоч і створена для того, аби прикрасити інтер’єр та екстер’єр вашого помешкання, та не поступається в основному своєму призначенні – захищати житло від стороннього вторгнення. Будова її полотна та комплектація замковими та додатковими механізмами аналогічна моделі 849.
     
     
    Двері ART 509 на сьогодні є найкращою пропозицією для власників приватних будинків.
    Завдяки використанню у всіх елементах полотна виключно гальванізованої сталі двері стійкі до корозії. Висока теплоізоляція досягається завдяки наповненню полотна мінеральною ватою і оздобленню дверей з двох боків накладками з МДФ товщиною16 мм. Накладки з МДФ ламіновані ПВХ покриттям VINORIT стійкі до ультрафіолету, вологості, перепадів температур
     
     
    Мета – задовольнити усі вимоги

    Для клієнтів з особливими вимогами щодо безпеки, підприємство пропонує серію дверей FE (Forced Entry Resistant) в яку входять кулетривкі, вибухотривкі та антитерористичні двері.

    Всі вироби поєднує одне – інженерно досконале рішення кожного вузла та висока точність виготовлення, яку можливо досягти лише на високоточному промисловому обладнанні. В Україні нажаль ще немає підприємства з подібним рівнем оснащення, тож ізраїльські двері RB-Doors вже більше 15 років користуються незпадаючим попитом. Клієнти що купували двері на свої квартири на початку 2000-них, приходять купувати двері вже тепер на свої котеджі, визнають, що з часом двері стають ще кращі.

    Монтаж дверей RB-Doors складний та унікальний із-за бетонування рами. Тому продаж дверей здійснюється виключно в професійних локсмайстер-центрах, що мають підготовлених майстрів з монтажу. Фахівці локсмайстер-центру укомплектують двері високобезпечним циліндром і захисною фурнітурою, запропонують додаткове обладнання – додатковий замок, електрозіщіпку, домофон, дверний дотягувач. Також двері можна об’єднати з висячими та іншими замками в системи «Один-ключ» або «Майстер-ключ», що дозволяють кожному користувачу мати всього один ключ з різними можливостями. Локсмайстер-центри дотримуються високих стандартів у безпеці і продають тільки якісну продукцію від провідних світових виробників, тож ви отримаєте подовжену гарантію та будете задоволені результатом довгі роки.
     
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Вгору