Співробітники СПВ Компані Лтд відвідали виставку BAU-2013 у Німеччині / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Співробітники СПВ Компані Лтд відвідали виставку BAU-2013 у Німеччині

  • 24.01.2013

    Співробітники СПВ Компані Лтд відвідали виставку BAU-2013 у Німеччині

    Співробітники СПВ Компані Лтд відвідали виставку BAU-2013 у Німеччині
    Співробітники СПВ Компані Лтд завітали на галузеву виставку BAU, що відбулася у Мюнхені з 14 по 19 січня 2013 року.
     
    BAU - провідна міжнародна виставка, яка, починаючи з 1964, кожні два роки об’єднує експонентів в галузі архітектури, будівництва та суміжних галузей.

    У BAU-2013 за традицією взяв участь ASSA ABLOY Group - світовий лідер у галузі рішень з безпеки, що об’єднав низку добре відомих українським фахівцям брендів, які імпортує в Україну СПВ Компані Лтд. До групи ASSA ABLOY Group входять виробники продукції під брендами EFFEFF (ефеф), MUL-T-LOCK (мультилок), NEMEF (немеф), SECURITRON (секьюритрон), VACHETTE (вашет), YALE (яле). Також серед партнерів СПВ Компані Лтд участь у виставці BAU-2013 взяли такі виробники, як ECO (еко), BEA (беа) та LINK (лінк).
     
     
    Крім експозицій стратегічних партнерів, делегація компанії відвідала павільйон, присвячений декору. Адже поєднання безпеки та дизайну – напрям, що в останні роки став пріоритетним для СПВ Компані Лтд.

    Компанія СПВ Компані Лтд уважно стежить за світовими тенденціями ринку безпеки. Відвідавши BAU-2013, співробітники мали змогу отримати вичерпну інформацію щодо провідних напрямів, які спостерігатимуться у безпеці, будівництві та архітектурі у найближчі роки.
     

    Загалом на BAU-2013 більше двох тисяч експонентів з 41 країни світу представили досягнення своїх компанії. Сама експозиція розмістилася у декількох павільйонах згідно тематичного розподілу і зайняла площу 180.000 квадратних метрів. У 2013 році на BAU завітало понад 235 000 чоловік і зазначене число відвідувачів побило рекорд, встановлений у 2011 році. Більше 60 000 чоловік завітали на виставку з-за кордону.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору