Компанія SPV Company Ltd представила стенд Construct на «НОЧІ РОЗПРОДАЖУ» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Компанія SPV Company Ltd представила стенд Construct на «НОЧІ РОЗПРОДАЖУ»

  • 07.05.2018

    Компанія SPV Company Ltd представила стенд Construct на «НОЧІ РОЗПРОДАЖУ»

    Компанія SPV Company Ltd представила стенд Construct на «НОЧІ РОЗПРОДАЖУ»

    Щороку «Автоцентр Прага Авто на Кільцевій» організовує особливу «Ніч розпродажу», відвідувачам якої пропонуються високі знижки на сервіс, аксесуари до автомобіля та запчастини. Як постійний партнер, компанія SPV Company Ltd взяла участь у цьому заході 30 березня та представила на ньому протиугінну продукцію від чеського виробника Construct.

    Автоцентр Прага Авто
     

    «Ніч розпродажу» - захід від автоцентру Прага Авто, який відбувається 10 років поспіль. Відвідувачі мають можливість отримати сертифікати на послуги, спеціальні пакети знижок, замовити запчастини за нижчу ціну, придбати додаткове автомобільне обладнання. Святковий захід супроводжується цікавими інтерактивами, розіграшами, вікторинами.

     

    Відвідавши стенд компанії, учасники святкового заходу могли ознайомитися з кращими технологіями безпеки для автомобілів як марки Scoda, так і інших виробників.

    Компанія SPV Company Ltd презентувала чотири рішення, використання кожного з яких дозволяє захистити автомобіль по максимуму. А це механічні замки руля, КПШ та капоту, електромеханічні замки КПШ e-Safetronic, електронні рішення від Spetrotec та можливість ексклюзивного замовлення індивідуального замка від Construct-Ательє на автомобілі, для яких не існує серійних рішень.

    Головною ж подією вечора була презентація нового автомобіля Scoda Karoq – стильного кросовера, появи якого очікував багато-хто з автолюбителів.

    lock.uaДля Scoda Karoq компанія Construct випустила електромеханічний блокіратор КПШ e-Safetronic, який можна замовити на онлайн-вітрині SPV Company Ltd - lock.ua!
     

    Наша компанія дбає про безпеку ваших автомобілів!

     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору