Преміальна система Construct Safetronic на Skoda Karoq / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Преміальна система Construct Safetronic на Skoda Karoq

  • 18.04.2018

    Преміальна система Construct Safetronic на Skoda Karoq

    Преміальна система Construct Safetronic на Skoda Karoq

    Чеський виробник протиугінних систем CONSTRUCT розширює модельний ряд преміальних електромеханічних протиугінних систем Safetronic на нові моделі марки Skoda.

     
    Чіпи до електромеханічного замка CONSTRUCT Safetronic Принцип роботи електромеханічного замка CONSTRUCT Safetronic
     
    Цього разу технічними спеціалістами виробника була проведена розробка електромеханічного блокіратора для моделі Skoda Karoq з автоматичною КПШ, що є наступником Skoda Yeti. Автомобіль-стріла – саме так перекладається назва новітнього чеського кросовера С-класу. Новій моделі блокіратора Safetronic надали номер - EMZ 90-134.

    Система встановлюється на штатні місця кріплення, повністю прихована у підконсольному просторі. Візуально визначити наявність установленої системи Safetronic в інтер’єрі автомобіля неможливо. При інсталяції використовуються зривні кріпильні гвинти. Систему неможливо демонтувати або розблокувати без спеціальних навичок та використання спеціального електроінструмента.

    Охоронна функція системи Safetronic автоматично активується після вимкнення двигуна автомобіля. Протягом декількох секунд система заблокує важіль селектора КПШ в режимі «паркінг». Для зняття з охорони і розблокування КПШ власнику автомобіля достатньо провести безконтактним чіпом у конкретному місці в салоні, про розташування якого знає тільки він. У цьому місці приховано знаходиться модуль ідентифікації власника, який дає сигнал системі розблокувати КПШ.

     
    lock.uaЯкщо Вас цікавить замовлення електромеханічного протиугінного замка, відвідуйте сайт-вітрину lock.ua!
     

    Інструкція по експлуатації CONSTRUCT SAFETRONIC

     
     
    Кінцевим споживачам: у разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
    Новини по темі:

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору