Преміальний захист SAFETRONIC для нового SKODA KODIAQ / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Преміальний захист SAFETRONIC для нового SKODA KODIAQ

  • 27.03.2017

    Преміальний захист SAFETRONIC для нового SKODA KODIAQ

    Преміальний захист SAFETRONIC для нового SKODA KODIAQ

    Будь-який автомобіль потребує гарного протиугінного захисту, так як викрадачі зараз не нехтують нічим і можуть викрасти практично будь-яке авто в незалежності від його вартості чи стану. Саме тому протиугінний блокіратор КПШ, за рахунок своєї надійності та неможливості зламу на відстані, користується все більшим попитом у автовласників.

    Без сумніву, встановлений блокіратор повинен максимально естетично виглядати в інтер’єрі авто, а ще краще — зовсім бути непомітним для сторонніх очей.  Система, яка відповідає  цим вимогам є – це преміальна система захисту CONSTRUCT® SAFETRONIC. Управління замиканням виконується за допомогою електропривода, а розблокувати її можна лиш приклавши безконтактний чіп до модуля ідентифікації. Розташований він непомітно в будь-якому зручному для власника місці.

    Повнорозмірний семимісний кросовер SKODA Kodiaq вже офіційно представлений в Україні! Це найбільш очікувана новинка від чеської компанії SKODA, котра, завдяки своїм неперевершеним якостям успішно завойовує аудиторію шанувальників великих, але одночасно з цим комфортних автомобілів.

    На Kodiaq з'явилась роботизована коробка передач нового типу DSG з «вологим» щепленням, що відрізняється від представлених раніше коробок минулих моделей. Для її блокування в положенні паркінг, для захисту автомобіля від викрадення, конструкторами CONSTRUCT® була розроблена нова модель протиугінної системи SAFETRONIC. Після вимкнення запалювання, електропривод SAFETRONIC самостійно блокує перемикання селектора автоматичної коробки передач.

    Основними перевагами блокіратора SAFETRONIC є:
    > преміальна надійність, що виключає програмні помилки;
    > прихованість установки модуля ідентифікації;
    > застосування спеціальних механічних і електричних вузлів, розрахованих на експлуатацію в екстремальних кліматичних умовах;
    > стійкість до термохімічного впливу. 

     

    Всі ці переваги мінімізують можливість викрадення зловмисниками Вашого автомобіля.

    В комплекті системи CONSTRUCT® SAFETRONIC присутні два безконтактних чіпа і пластикова сервіс карта.

    Матеріали по темі:
    Детальніше про систему CONSTRUCT® SAFETRONIC (Конструкт Сейфтронік), яка виконує автоматичну постановку автомобіля під охорону після вимкнення запалювання, читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи Другого рішення з протиугінного захисту дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148(044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору