MUL-T-LOCK® ENTR™ Fingerprint: Ваш ключ ніколи не загубиться / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > MUL-T-LOCK® ENTR™ Fingerprint: Ваш ключ ніколи не загубиться

  • 18.04.2017

    MUL-T-LOCK® ENTR™ Fingerprint: Ваш ключ ніколи не загубиться

    MUL-T-LOCK® ENTR™ Fingerprint: Ваш ключ ніколи не загубиться

    Електромеханічний моторний циліндр MUL-T-LOCK® ENTR™, який базується на механічній патентованій платформі MUL-T-LOCK® Interactive+ вже добре відомий нашим партнерам та користується попитом серед споживачів. Механічна частина циліндру MUL-T-LOCK® ENTR™ – це циліндр MUL-T-LOCK® Interactive+  класу High Security (Висока безпека), який має захист від свердлування, маніпуляції відмичками та бампінгу, підсилений ХР-пластиною корпус та захищений патентом ключ.

    Беззаперечною перевагою MUL-T-LOCK® ENTR™ є, насамперед, зручність у користуванні – замок відмикається за допомогою додатку ENTR до смартфону, настінної кодової панелі, дистанційного пульту, сканера відбитку пальця. Встановлення разом з циліндром MUL-T-LOCK® ENTR™ настінного електронного зчитувача MUL-T-LOCK® ENTR™ Fingerprint забезпечує доступ користувачів за відбитками пальцю або за персональним кодом. Це додає нові розширені можливості щодо організації доступу як до приватної оселі, так і до офісного приміщення.

    Встановлення зчитувача не потребує прокладання жодного дроту: живлення пристрою автономне від 2-х елементів типу АА, зв’язок з контролером циліндру – за бездротовим протоколом передачі даних. Максимальне віддалення зчитувача відбитків від циліндру – до 10 метрів. Пам’ять пристрою дозволяє записати відбитки 20 користувачів, при цьому кожному користувачу записуються відбитки двох пальців. Крім того, користувачу може бути прописаний його персональний код доступу. Власник циліндру має можливість за необхідністю оперативно блокувати доступ будь-кому з користувачів.

    Крім того, зчитувач MUL-T-LOCK® ENTR™ Fingerprint додає системі унікальну можливість – встановлення визначеним користувачам доступу за індивідуальним розкладом по днях тижня та годинах.  Кожному користувачу можна встановити розклад з 7-ми різних відрізків часу. Ця функція є дуже корисною при встановленні MUL-T-LOCK® ENTR™ як в офісних приміщеннях для організації контрольованого доступу співробітників, так і в приватному секторі – наприклад, коли необхідно обмежити доступ за часом та днях тижня для домашнього персоналу: покоївок, прибиральниць та ін. Незважаючи на  те, що зчитувач є високотехнологічним електронним пристроєм, він дуже простий у монтажі та програмуванні.

    За певних умов може бути встановлений й ззовні приміщення, проте в такому разі необхідно виключити пряме потрапляння опадів та рекомендується в холодний період використовувати літієві елементи живлення.

    З використанням електронного зчитувача MUL-T-LOCK® ENTR™ Fingerprint повністю виключається загроза несанкціонованого копіювання Вашого ключа, його крадіжки або втрати – Ваш ключ завжди з Вами та жодна стороння особа не зможе ним скористатися!

    Матеріали по темі:

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору