«Безпека» у подарунок – тільки в офіційній дилерській мережі HONDA / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > «Безпека» у подарунок – тільки в офіційній дилерській мережі HONDA

  • 28.02.2017

    «Безпека» у подарунок – тільки в офіційній дилерській мережі HONDA

    «Безпека» у подарунок – тільки в офіційній дилерській мережі HONDA

    В рамках співпраці SPV Company Ltd. та офіційного дистриб’ютора HONDA в Україні – Прайд Мотор, з 14 лютого по 31 березня 2017 року покупці HONDA CR-V отримують унікальну пропозицію – пакет «Безпека» в подарунок* до автомобіля.

    Головний пріоритет компанії HONDA – турбота про безпеку кожного водія та пасажира, а також всіх оточуючих. Тому й було вирішено провести спеціальну акцію CR-V ДАРУЄ БЕЗПЕКУ, метою якої є надання додаткового захисту для клієнтів та автомобілів як під час руху, так і коли автомобіль припарковано. Пакет «Безпека» включає в себе замок КПШ CONSTRUCT® та систему відеореєстрації.

    HONDA

    Механічний протиугінний пристрій для КПШ CONSTRUCT® – надійний та простий у використанні засіб захисту автомобіля від угону. Замки виготовляються в Чехії, індивідуально під кожну марку та модель автомобіля, з урахуванням року випуску, типу коробки передач та інших особливостей. Перевага індивідуальної конструкції замку КПШ полягає і в тому, що остання гарантує акуратний та естетичний вигляд замка у інтер'єрі автомобільного салону.

    Замок виготовляється на чеському заводі CONSTRUCT® та відповідає найвищим європейським вимогам безпеки автомобіля. Високий технологічний рівень всієї продукції групи CONSTRUCT® базується на багаторічних наукових розробках та підтверджується сертифікатами ISO 9001, TUV.

    Також до пакету «Безпека» входить відеореєстратор, який забезпечить відео підтвердження правомірності дій водія у будь-якій нестандартній дорожній ситуації.

    Деталі акції щодо пакету «Безпека» дізнавайтеся у відділах офіційної дилерської мережі HONDA та на сайті www.honda.ua

    *Під подарунком мається на увазі придбання за 1 грн.

    Матеріали по темі:

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору