Власники нових моделей Honda, Toyota та Skoda можуть захистити їх механічними системами CONSTRUCT® / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Власники нових моделей Honda, Toyota та Skoda можуть захистити їх механічними системами CONSTRUCT®

  • 12.01.2017

    Власники нових моделей Honda, Toyota та Skoda можуть захистити їх механічними системами CONSTRUCT®

    Власники нових моделей Honda, Toyota та Skoda можуть захистити їх механічними системами CONSTRUCT®

    Все більше автовласників можуть встановити надійну систему проти угону, адже чеський завод-виробник - CONSTRUCT®, при появі нової серійної моделі авто, оперативно здійснює для них розробку модельних протиугінних замків.

    Комерційну пропозицію в січні місяці оновлено такими моделями механічних протиугінних блокіраторів КПШ CONSTRUCT®:

    Третє покоління Honda Pilot отримало революційний дизайн, що поєднує плавні і елегантні лінії кузова і поліпшені аеродинамічні показники. Восени 2016 року, між СПВ Компані Лтд і дистриб'ютором автомобілів марок Honda та Acura - Прайд Мотор був підписаний договір про співпрацю. Як тільки з'явилася можливість попрацювати з новим Honda Pilot, нашими технічними фахівцями була проведена розробка механічного пристрою проти викрадення CONSTRUCT® КПШ на Pilot, що отримав номер - CF1880.

    Новий Toyota C-HR відрізняється неординарним дизайном. Розширені колісні арки, немаленький повітрозабірник у передньому бампері і заховані ручки задніх дверцят безсумнівно змушують звернути увагу на кросовер. Технічними фахівцями СПВ Компані Лтд була проведена розробка механічного пристрою проти викрадення CONSTRUCT® КПШ на новий Toyota C-HR з автоматичною трансмісією під номером - CF1881.

    Старт продажів нового кросовера Skoda Kodiaq в нашій країні намічений на березень 2017 року. Проте, ще до старту продажів моделі, фахівцями заводу CONSTRUCT®, що мають партнерську угоду з виробником Skoda Auto a.s., була проведена розробка механічних протиугінних блокіраторів КПШ. Для автомобілів з 6 і 7-ступінчастими роботизованими DSG коробками передач номер замку CONSTRUCT® КПШ - CF036. Для комплектації з 6-ступінчастою механічною КПШ замок має номер CF035.   

    Фахівці автомобільної безпеки, для більшої ефективності та надійності, радять встановлювати на авто комплекс протиугінних систем, механічні протиугінні системи - блокіратори та доповнювати електронними системами захисту - додатковими імобілайзерами чи супутниковими протиугінними системами.

    Докладніше про сучасні протиугінні системи CONSTRUCT® читайте в журналі «Замки і ключі» та у блозі найкращих спеціалістів галузі construct.spv.ua

    Детальніше про механічний блокіратор КПШ (Перше рішення з протиугінного захисту) від чеського виробника протиугінних замків - CONSTRUCT® (Конструкт) читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи механічного замка КПШ дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.

     

    Матеріали по темі:

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору