7 канал (м. Одеса) довіряє дотягувачам RYOBI® / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > 7 канал (м. Одеса) довіряє дотягувачам RYOBI®

  • 04.05.2016

    7 канал (м. Одеса) довіряє дотягувачам RYOBI®

    7 канал (м. Одеса) довіряє дотягувачам RYOBI®

    7 канал – один з провідних телеканалів м. Одеса - знає, до кого звертатися! Адже питання забезпечення безпеки, комфортного доступу та ефективного управління ним - це «коник» фахівців магазину «Південний ЛоксМайстер».

    Коли питання стосується вибору високоякісної продукції безпечного замикання провідних світових виробників: MUL-T-LOCK (Ізраїль), ABLOY Oy (Фінляндія), ROSTEX (Чехія), RYOBI (Японія), відповідь очевидна: магазин «Південний ЛоксМайстер» - Ваш найкращий партнер у м. Одеса!

    7 канал звернувся в «Південний ЛоксМайстер» з пропозицією обладнати усі двері телеканалу дотягувачами. Офіс телеканалу розташований у бізнес-центрі Kadorr, тому ретельно вивчивши об'єкт, фахівці магазину запропонували встановити продукцію відповідного класу - японської компанії RYOBI - світового лідера у сфері виробництва дотягувачів. А оскільки офіс 7 каналу досить великий, було встановлено 30 дотягувачів RYOBI® D-1554 темно-бронзового кольору. А сама установка зайняла всього 2 дні!
     

    Японська корпорація RYOBI® (ріобі) - світовий лідер у виробництві дверних дотягувачів. Дотягувачі RYOBI® (ріобі) є найкращим рішенням для дверей - як корпоративних, так і приватних об'єктів. Високоточні механічні компоненти, що використовуються при виробництві, та досконалі технології лиття забезпечують неперевершену надійність і тривалий термін експлуатації. Дотягувачі RYOBI® (ріобі) - найкраще втілення легендарної японської якості, ергономічності і промислового дизайну. 

    Чому ми рекомендуємо дотягувачі RYOBI® (ріобі):
    Надійність і довіра клієнтів з усього світу;
    Досконалий дизайн для будь-якого інтер'єру;
    Постійне вдосконалення продукції;
    Неперевершена японська якість. 

     

    Дверні дотягувачі управляють закриттям дверей і захищають замки та дверні конструкції від пошкодження. Також дверні дотягувачі виконують функції збереження тепла та протипожежного захисту. Дверні дотягувачі - невід'ємний атрибут офісних, виробничих і торговельних приміщень, що забезпечують належний рівень безпеки при користуванні дверима, а також необхідний елемент практично будь-якої системи контролю доступу. 

    Основні переваги дотягувачів для внутрішніх і зовнішніх дверей RYOBI® D-1554 UNIV:
    Країна-виробник: Японія;
    Регулювання початкової та кінцевої швидкостей закриття;
    Ресурс експлуатації: 1 000 000 циклів;
    Робоча температура: -20°С...+45°С;
    Різні варіанти кольорового виконання. 

     

    Дверні дотягувачі RYOBI® D-1554 завдяки чудовому японському дизайну ефектно доповнили сучасний інтер'єр 7 каналу, а співробітники тепер можуть не турбуватися, чи закриті двері, адже їх закриттям керують найкращі дверні дотягувачі японського виробництва.

    Фахівці «Південного ЛоксМайстра», в свою чергу, гарантують якість, надійність і оригінальність продукції RYOBI® і готові в повному обсязі забезпечити гарантійне і необхідне сервісне обслуговування.

     
    Огляд основних напрямів діяльності японської корпорації  RYOBI дивіться у відео:
     
     
    Будуєте об’єкт? За плечима «СПВ Компані Лтд.» багаторічний досвід проектних робіт на об’єктах з організації безпечного замикання та контролю доступу. Зверніться за допомогою до Авторизованих специфікаторів у вашому регіоні. Обрати спеціаліста можна ТУТ.

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору