«СПВ Компані Лтд» проведено навчальні семінари KEYLINE у Києві та Львові / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > «СПВ Компані Лтд» проведено навчальні семінари KEYLINE у Києві та Львові

  • 21.03.2016

    «СПВ Компані Лтд» проведено навчальні семінари KEYLINE у Києві та Львові

    «СПВ Компані Лтд» проведено навчальні семінари KEYLINE у Києві та Львові

    «СПВ Компані Лтд» - генеральний імпортер Keyline S.p.A. в Україні -  італійського виробника високотехнологічного обладнання для професійних майстрів з виготовлення ключів,  організував та успішно провів наприкінці лютого 2016 року навчальні семінари на тему: «KEYLINE клонує ключі до всіх моделей автомобілів Volkswagen AG (VAG)». З метою максимального залучення усіх бажаючих спеціалістів галузі надання послуг з виготовлення копій ключів дані заходи проходили у Києві та Львові.

    Метою семінарів KEYLINE є ознайомлення професіоналів галузі з можливостями сучасного обладнання для виготовлення  автомобільних ключів, впровадження інноваційних технологій клонування ключів з допомогою обладнання KEYLINE®, а також розширення спектру послуг для кінцевих споживачів щодо виготовлення дублікатів найновіших транспондерних ключів для автомобілів Volkswagen AG (VAG).

    Провідні спеціалісти компаній Keyline S.p.A та «СПВ Компані Лтд» ознайомили учасників семінару з новинкою від KEYLINE®декриптором 884MINI для клонування чипів автомобільних ключів, а також програмним пакетом ЕКСТРІМ для клонування чипів, якими комплектуються всі автомобілі концерну Volkswagen AG (VAG): VW, Skoda, Audi, Seat, що є найбільш поширеними марками автомобілів в Україні. 
    Компанія Keyline (Італія) – один з лідерів світового ринку з виробництва  високотехнологічного обладнання для виготовлення ключів, заготовок для виготовлення механічних ключів та автомобільних ключів з транспондером, продукція якої представлена в більш ніж 50 країнах світу. Стратегічними напрямами Keyline є розвиток технологій, пов’язаних з виробництвом будь-яких типів ключів та розробка машин для копіювання ключів. 
     
    KEYLINE® 884 Decryptor MINI є потужним і універсальним інструментом для клонування автомобільних ключів з різними типами транспондерів а також пультів дистанційного керування центральним замком та забезпечує максимальний рівень функціональності та зручності використання.  .
      
    Основні переваги KEYLINE® 884 Decryptor MINI порівняно з аналогами:
    Універсальність  -  працює з різними типами транспондерів;
    Можливість клонування ключів від абсолютно усіх моделей Volkswagen, Skoda, Audi, Seat;
    Автономність використання: управління приладом можна здійснювати не тільки через комп’ютер або ноутбук, а також смартфон або планшет з наявним підключенням до мережі Інтернет;
    П  Безкоштовне отримання оновлень програмного забезпечення, в результаті чого прилад буде ефективно працювати протягом багатьох років.
     
    Кожен учасник семінару мав можливість на практиці ознайомитись із представленою лінійкою верстатів KEYLINE® для нарізки ключів, оцінити її переваги та можливості щодо швидкого та високоякісного виготовлення ключів.
     
    Навчальний семінар KEYLINE  Навчальний семінар KEYLINE  Навчальний семінар KEYLINE  Навчальний семінар KEYLINE
     
    Присутні спеціалісти були в захваті від проведеної презентації реальних випробувань клонування транспондерних ключів, що дозволяє виготовляти ключі  до будь-якої моделі автомобіля концерну VAG незалежно від року випуску!
     
    Отже, декриптори KEYLINE® - це чудове рішення, що дозволяє швидко та якісно виготовляти будь-які ключі. І головне: дане обладнання є в наявності на складі "СПВ Компані Лтд".
     
    Детальніше про особливості декрипторів KEYLINE® читайте на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», у журналі «Замки і ключі» та в блозі bezpeka.spv.ua від кращих фахівців галузі.
     
    Огляд декриптору KEYLINE® 884 Decryptor MINI дивіться у відео:
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ. Для виготовлення додаткових ключів звертайтеся тільки до Авторизованих центрів. Адреси найближчих Центрів з виготовлення ключів дивіться ТУТ.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору