Потужна майстер-система у ТЦ «Україна» отримала друге дихання / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Потужна майстер-система у ТЦ «Україна» отримала друге дихання

  • 04.01.2016

    Потужна майстер-система у ТЦ «Україна» отримала друге дихання

    Потужна майстер-система у ТЦ «Україна» отримала друге дихання
    Крупний київський торговий центр «Україна» обладнаний потужною майстер-системою на платформі MUL-T-LOCK® Classic на більш ніж 250 замкових циліндрів, що успішно функціонує з 2003 року. Циліндри MUL-T-LOCK® Classic показали гарні результати протягом більш ніж 10 років постійної експлуатації, у тому числі не лише у приміщеннях, але й в умовах впливу навколишньої середи – вологи, високих та низьких температур у зонах паркінгу, на дверях евакуаційних виходів та ліфтових шахтах.
     
    Торговий центр «Україна»
    Проте з плином часу у керівництва ТЦ «Україна» виникла потреба оновити майстер-систему: відновити втрачені ключі, перекодувати циліндри на новий допуск тощо. За вирішення даної проблеми взялися менеджери з робіт на об’єктах магазину «ЛоксМайстер на Подолі». Мережа «ЛоксМайстер» та універмаг Україна – давні надійні партнери та співпрацюють з питань організації безпечного замикання, розмежування доступу у технічних приміщення та безпеки периметру об’єкта вже більше 10 років. І продукція безпеки ізраїльської компанії MUL-T-LOCK® ще не разу не підводила замовників.
    Майстер-система на платформі MUL-T-LOCK® Classic
    Система Майстер-ключ на основі платформи MUL-T-LOCK® Classic – це оптимальне рішення високої безпеки для розгалуженої майстер-системи, що забезпечує швидке та комфортне розмежування доступу персоналу та має високі експлуатаційні якості. Дане рішення особливо добре підходить для торгових та розважальних центрів з великою кількістю приміщень та зон.

    Спеціалісти, що виконували роботи з реновації системи Майстер-ключ у ТЦ «Україна», зазначили: «На сьогоднішній день ця процедура для замовника вартувала на більш ніж 60% дешевше, ніж коштувала би робота з заміни та монтажу нових циліндрів. Задача була цікава, а робота кропітка, і ми пишаємось виконаними роботами. Ми, як і замовник, сподіваємось, що наступного разу зустрінемось на цьому об'єкті не через 10 років, а значно раніше, коли будуть вводитись в експлуатацію нові торговельні зони та зони паркінгу. А у надійній роботі перекодованих циліндрів MUL-T-LOCK® Classic ми не сумніваємось, вони прослужать ще довгі роки!».
     
     
    Будуєте об’єкт? За плечима «СПВ Компані Лтд.» багаторічний досвід проектних робіт на об’єктах з організації безпечного замикання та контролю доступу. Зверніться за допомогою до Авторизованих специфікаторів у вашому регіоні. Обрати спеціаліста можна ТУТ.
     
     
    Матеріали по темі:
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору