Італійський стиль з замками Omega для ЖК преміум-класу Skyline Residence / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Італійський стиль з замками Omega для ЖК преміум-класу Skyline Residence

  • 30.09.2015

    Італійський стиль з замками Omega для ЖК преміум-класу Skyline Residence

    Італійський стиль з замками Omega для ЖК преміум-класу Skyline Residence
    Одним з пріорітетних напрямів роботи «СПВ Компані Лтд.» є тісна співпраця з українськими виробниками вхідних дверей. Створити конкурентоспроможний європейський продукт можна лише об’єднавши нові технології виробництва з якісними комплектуючими: високосекрений циліндр, замок, захисна фурнітура та декоративна МДФ-накладка.

    Українські двері безпеки з високоякісними комплектуючими від світових лідерів галузі безпечного замикання гідні того, щоб стати прикрасою такого амбіційного проекту, як житловий комплекс Скайлайн (Skyline Residence) у елітному районі Печерськ. ЖК Скайлайн незабаром буде зданий у експлуатацію. Завершення будівництва комплексу відзначиться також і успішною співпрацею «СПВ Компані Лтд.» - імпортера продукції безпеки й декору та українського виробника дверей «Корона Лева».
     
    Основні замки MUL-T-LOCK ESETY® Omega (Мультилок Есеті Омега) для Skyline Residence
     
    Італія у самому серці Києва
     
    Компанія «Корона Лева» є лідером у виробництві вхідних броньованих, протипожежних та міжкімнатних дверей у Західній Україні, за плечима якої вже стоїть низка яскравих проектів у Києві – ЖК Покровський Посад, ЖК Парк Авеню, ЖК Obolon Residences та ін. Обираючи лише найкращі матеріали для своїх продуктів, компанія обрала у якості складових дверних конструкцій у ЖК Скайлайн – продукцію від світових професіоналів галузі безпечного замикання та декору. Вхідні двері, що прикрашають квартирний фонд ЖК Скайлайн – це справжнє втілення італійського смаку з вишуканим дизайном у традиційних для Італії витриманих тонах та досконалій грі контрастів.

    Завітавши на об’єкт, ми мали нагоду поспілкуватися з регіональним представником компанії «Корона Лева» - Миколою Юрченко, який розказав, чому серед розмаїття імпортної та вітчизняної продукції для комплектації дверей були обрані саме продукти MUL-T-LOCK ESETY®, NEMEF® та RYOBI®.

    Для вхідних дверей безпеки 122 квартир комплексу у якості основних замків були обрані MUL-T-LOCK ESETY® Omega з унікальним патентованим шестеренчастим механізмом приводу ригелів та додаткові замки MUL-T-LOCK® у варіанті з тумблером.
     
    Основні замки MUL-T-LOCK ESETY® Omega (Мультилок Есеті Омега) для Skyline Residence 
    Основний замок  MUL-T-LOCK ESETY® Omega (Мультилок Есеті Омега)  Основний замок  MUL-T-LOCK ESETY® Omega (Мультилок Есеті Омега)  Основний замок  MUL-T-LOCK ESETY® Omega (Мультилок Есеті Омега)  Ключ для замку MUL-T-LOCK ESETY® Omega
    Як пояснив Микола Юрченко вибір зупинився на італійських замках Omega не випадково, адже замовник одразу поставив жорсткі вимоги до продуктів безпечного замикання та встановив високу планку якості. Саме тому були обрані найкращі замки для важковагових 140 кг вхідних дверей – італійські силові замки MUL-T-LOCK ESETY® Omega (Мультилок Есеті Омега), що показують відмінні результати при високому експлуатаційному навантаженні та відповідають європейським стандартам.
     
     
     
    ► Комфорт та функціональність криється в деталях
     
    У якості замків та фурнітури для групи протипожежних дверей та еваковиходів була обрана продукція відомої нідерландської компанії NEMEF® (Немеф), якій справедливо належить пальма першості у сфері виробництва продукції для протипожежних дверей та систем антипаніки. Для комфортної експлуатації та якісного замикання дверей еваковиходів були застосовані японські дотягувачі RYOBI® (Ріобі), які встигли заслужити широке визнання не лише у світі, але й в Україні, завдяки тому, що компанія вже понад 50 років успішно лідирує на ринку промислового лиття та виготовлення високоточних алюмінієвих деталей.
     
    Основні замки MUL-T-LOCK ESETY® Omega (Мультилок Есеті Омега) для Skyline Residence
     
    Двері від компанії «Корона Лева»  Замки та фурнітура NEMEF® (Немеф) для протипожежних дверей  Замки та фурнітура NEMEF® (Немеф) для протипожежних дверей  Японський дотягувач RYOBI® (Ріобі)
    Окрім того, Микола Юрченко зазначив, що «Корона Лева» співпрацює з «СПВ Компані Лтд.» не лише у сфері продукції безпеки, але й декору. Зокрема для декорування дверей нерідко застосовується ізраїльська ПВХ-плівка VINORIT® (Віноріт). Особливо - у котеджних проектах, коли від виробу вимагається висока стійкість до механічних пошкоджень, вигорання та впливу навколишнього середовища: високих температур та вологи.

    Бажаємо майбутнім мешканцям ЖК Скайлайн оцінити переваги європейської якості та почувати себе у безпеці й комфорті у квартирах, що зачиняються на італійські замки Omega - винахід MUL-T-LOCK ESETY®. А ми зі свого боку будемо продовжувати будувати Україну безпечною та красивою, імпортуючи на наш ринок лише перевірений конкурентний продукт з інноваційними технологіями.
     
    Детальніше про силові замки Omega від MUL-T-LOCK ESETY® (Мультилок Есеті) читайте на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» і в блозі bezpeka.spv.ua від кращих фахівців галузі.
     
     
    Будуєте об’єкт? За плечима «СПВ Компані Лтд.» багаторічний досвід проектних робіт на об’єктах з організації безпечного замикання та контролю доступу. Зверніться за допомогою до Авторизованих специфікаторів у вашому регіоні. Обрати спеціаліста можна ТУТ.
     
     
    Матеріали по темі:
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору