Перша майстер-система з CLIQ® в Україні успішно експлуатується в Дніпропетровську / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Перша майстер-система з CLIQ® в Україні успішно експлуатується в Дніпропетровську

  • 29.10.2015

    Перша майстер-система з CLIQ® в Україні успішно експлуатується в Дніпропетровську

    Перша майстер-система з CLIQ® в Україні успішно експлуатується в Дніпропетровську
    Вимоги до рівня безпеки у сучасному динамічному світі постійно зростають. Тому нерідко корпоративні об’єкти, які досі обходились звичайними високосекретними циліндрами, починають потребувати ультимативного рівня безпеки для захисту інформації, промислової власності, рухомого і нерухомого майна. Рухатись разом з новітніми розробками безпечного замикання вирішив і важливий адміністративний об’єкт у м. Дніпропетровськ.
     
    Менеджери з роботи на об’єктах локсмайстер-центру «ЛоксМайстер Дніпро» запропонували для вирішення поставлених замовником задач – ультимативну систему безпеки, що немає аналогів серед електромеханічних пристроїв безпеки та розмежування доступу – технологію CLIQ® (Клік) на основі механічної платформи класу високої безпеки MUL-T-LOCK® Interactive+ (Мультилок Інтерактив плюс). А для повноти виконання усіх функцій системи контролю та розмежування доступу на об’єкті, спеціалісти вирішили об’єднати технологію CLIQ® з майстер-системою. Таким чином, дана інноваційна майстер-система на основі електромеханічних циліндрів CLIQ® у м. Дніпропетровськ - стала першою такою системою в Україні.
     
     
    Приклад майстер-системи
    (для збільшення зображення натисніть на неї)
     
    Замовник залишився задоволений виконаними роботами, адже переваги майстер-системи з технологією CLIQ® очевидні. Це надійна механічна платформа MUL-T-LOCK® Interactive+ з технологією подвійного телескопічного піна, що має захист від злому відмичками, свердління та перелому, електронна ідентифікація, зручність повсякденного користування та можливість розширення майстер-системи за рахунок включення до неї нових циліндрів.
     
    Докладніше про технологію CLIQ® читайте на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Будуєте об’єкт? За плечима «СПВ Компані Лтд.» багаторічний досвід проектних робіт на об’єктах з організації безпечного замикання та контролю доступу. Зверніться за допомогою до Авторизованих специфікаторів у вашому регіоні. Обрати спеціаліста можна ТУТ.
     
     
    Матеріали по темі:
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору