Компанія TNT довіряє свої вантажі замкам MUL-T-LOCK® ArmaDlock / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Компанія TNT довіряє свої вантажі замкам MUL-T-LOCK® ArmaDlock

  • 20.11.2014

    Компанія TNT довіряє свої вантажі замкам MUL-T-LOCK® ArmaDlock

    Компанія TNT довіряє свої вантажі замкам MUL-T-LOCK® ArmaDlock
    До нашого надійного партнера компанії «Атлант-М Дніпровська набережна», що виступає дилером автомобілів WV в Україні, звернулись представники компанії TNT - міжнародного лідеру з експрес-доставки документів, посилок і корпоративних вантажів. Захист і збереження продукції у вантажних відділеннях автомобілів - актуальне питання для багатьох компаній в Україні. Не винятком стала і компанія TNT. Ні для кого не секрет, що штатні засоби безпеки, такі як центральний замок та сигналізація, не здатні забезпечити належний рівень захисту та не є надійною перешкодою для злочинних дій.MUL-T-LOCK ArmaDlock
     
    Задачу з підвищення рівня безпеки вантажного відсіку автотранспорту компанії TNT узялись вирішити фахівці з роботи на об’єктах магазину «ЛоксМайстер Академмістечко». Були рекомендовані ізраїльські замки MUL-T-LOCK® ArmaDlock (Мультилок Армадлок), корпус яких виготовлений зі спеціального сплаву, що використовується в аерокосмічній промисловості. Даний сплав одночасно забезпечує виробу особливу підвищену міцність та невелику вагу. Завдяки такому унікальному поєднанню характеристик, довгострокова експлуатація замка ArmaDlock (Армадлок) не призведе до провисання дверей автомобіля. Вага замка разом з елементами кріплення становить усього 795 грам.
     
    Таким чином, частина автопарку компанії TNT - компактні фургони WV Caddy були оснащені замками MUL-T-LOCK® ArmaDlock на бічні розсувні та задні двері. Якісний монтаж продукції виконав дилер автомобілів WV в Україні – наш партнер, компанія «Атлант-М Дніпровська набережна ». У свою чергу весь технічний супровід взяв на себе менеджмент з роботи на об'єктах магазину «ЛоксМайстер Академмістечко». Сподіваємося, що компанія TNT, яка, вивчила технічні характеристики продукції та ухвалила усвідомлене рішення з підвищення рівня захисту своїх автомобілів та багажних відсіків, залишиться задоволеною службою замків ArmaDlock.
     
    MUL-T-LOCK ArmaDlock 
    Нагадуємо, що існує цілий спектр технічних рішень з безпеки практично для будь-яких вантажно-пасажирських і легкових автомобілів: це низка механічних замків MUL-T-LOCK®, електромеханічні замки KNOCK N’LOCK™ з унікальною технологією та замки з GPS-моніторингом - WatchLock®. Для отримання консультації та покупки продукції, звертайтесь до менеджерів Вашого регіону www.spv.ua.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору