«Майстер-ключ»: усі можливості в одному семінарі / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > «Майстер-ключ»: усі можливості в одному семінарі

  • 12.02.2014

    «Майстер-ключ»: усі можливості в одному семінарі

    «Майстер-ключ»: усі можливості в одному семінарі
    Як організувати механічний контроль доступу в системі «Майстер-ключ», дізнавалися слухачі семінару від імпортера провідних замкових технологій «СПВ Компані Лтд» 11 лютого 2014 р.
     
    Учасники навчань із Києва, Білої Церкви (Київщина), Лубен (Полтавщина), Львова, Мукачева (Закарпаття), Івано-Франківська та Чернівців з’ясували принципи побудови й особливості системи «Майстер-ключ» на базі продукції MUL-T-LOCK ( мультилок ) та ABLOY ( аблой ). Розглядалися також розширення існуючих систем (можливості та обмеження), порядок зберігання інформації про систему «Майстер-ключ» і замовлення додаткових ключів. Гості Навчально-дослідницького центру «СПВ Компані Лтд» ознайомились із функціями циліндрів MUL-T-LOCK Interactive+
     
     
    Локсмайстри у своїх регіонах пропонуватимуть FleX Control власникам приватних будинків і магазинів, які потребують тимчасового обмеження доступу до приміщень (наприклад, для обслуговуючого персоналу на визначені години або для продавців на вихідні). Загалом механічний контроль доступу в системі «Майстер-ключ», який не потребує електроніки, вже широко застосовується в українських готелях, у торгово-розважальних і виставкових центрах, у складських приміщеннях та логістичних центрах. Системи «Майстер-ключ» успішно діють уже і в низці навчальних закладів і таунхаусів, де є території загального користування й потреба в застосуванні права доступу.
     
     
    Насамкінець локсмайстри дізналися про функції інтелектуального сейфа для ключів KeyWatcher. Можливості цієї системи в Україні вже оцінили в офісі 1+1 Media та в Російсько-Українській гуманітарній гімназії (Київ).
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору