Системи контролю доступу: секрети проектування, монтажу й супроводу / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Системи контролю доступу: секрети проектування, монтажу й супроводу

  • 25.10.2013

    Системи контролю доступу: секрети проектування, монтажу й супроводу

    Системи контролю доступу: секрети проектування, монтажу й супроводу
    Як підібрати оптимальну систему контролю доступу
    ( СКД ) для клієнта? забезпечити безвідмовну роботу електронної СКД в умовах нестабільного електропостачання? змонтувати, не пошкодивши двері та інші елементи інтер’єру? Навіть підготовлені локсмайстри отримали відповіді на безліч запитань під час семінару «Системи контролю доступу».
     
    Захід відбувся 22 жовтня 2013 року в Навчально-дослідницькому центрі «СПВ Компані Лтд» під керівництвом провідного фахівця з електромеханічної продукції Тимура Бражнікова. Слухачами стали керівники, менеджери та майстри-інсталятори лосмайстер-центрів із Києва, Одеси, Білої Церкви, Кіровограда й Чернівців. Вони детально розглянули відмінності між моделями виконавчих елементів СКД, які пропонує «СПВ Компані Лтд». В центрі уваги були електромеханічні защіпки Eff Eff ( ефеф ), електромеханічні замки ABLOY ( Аблой ) і Bera ( Бера ), електроригельні замки YLI ( Ілі ) та Eff Eff ( ефеф ), електромагнітні замки Securitron (Секурітрон ) та YLI ( Ілі ), а також пристрої керування: контролери, зчитувачі та додаткові аксесуари Rosslare ( Рослер ).
     
     
    Орієнтуючись в особливостях елементів СКД і з’ясувавши умови використання системи, локсмайстер добере оптимальну конфігурацію і допоможе уникнути неприємних сюрпризів. Системи контролю доступу впевнено завойовують український ринок, але для багатьох кінцевих споживачів вони досі видаються складними – клієнтові треба допомогти зрозуміти, чого він насправді хоче і яких підводних каменів СКД слід уникнути. Скажімо, не всі користувачі смарт-карток Mifare® ( майфеар ) знають про те, що це не лише ідентифікатор – на нього можна записувати внутрішню комерційну інформацію (наприклад, про відвідування спортивного залу чи кафе на території підприємства). Досвідчений локсмайстер з’ясує, чи користуватиметься системою контролю доступу персонал низької кваліфікації, який може, скажімо, заглушити електрозащіпку, щоб не відчиняти щоразу двері. Якщо є така ймовірність, то СКД укомплектують електрозащіпкою Eff Eff ( ефеф ), розрахованою на тривале електричне розблокування.
     
     
    Учасники семінару вчилися програмувати надання повноважень в СКД і облік робочого часу на прикладі онлайн-контролера Rosslare AC-015 ( Рослер AC-015 ). Живу дискусію викликали поширені способи обману пристроїв, які фіксують час приходу працівників на роботу і виходу з приміщення. Локсмайстрів «озброїли» способами протидії несумлінності, тож тепер вони змонтують СКД з обліком робочого часу, яка влаштує найвибагливішого роботодавця.
     
    «Семінар цінний тим, що ми звертали увагу і на проектування, і на нюанси монтажу, про які одразу не замислюєшся. Мені вдасться уникнути багатьох проблем зі встановленням і обслуговуванням СКД», - зазначив найактивніший учасник навчань Андрій Мітов, директор мережі магазинів «Ваш ключ» в Одесі.
     
     
    Слухачі подякували «СПВ Компані Лтд» за телефонні та онлайн-консультації: коли у локсмайстра виникають запитання щодо особливостей добору й монтажу елементів СКД, компетентний фахівець компанії-імпортера світових брендів замкової продукції завжди допомагає порадою, кресленням, знайомить із новими технічними рішеннями. Тимур Бражніков підсумував: «Технік знає все, а інженер – де це все знайти. Системи контролю доступу успішно працюють, коли вони добре продумані, складені з якісних елементів і встановлені професійними локсмайстрами».
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору